User
Pass
2FA

Search found 21 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu
Gugubeu

Replies: 6
Views: 1382

PostForum: Admin requests   Posted: 03-04-2017, 20:44:50   Subject: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu
[quote ascuns]
Spunele tu te rog, ca nu le stiu.
  Topic: Wipe?
Gugubeu

Replies: 7
Views: 1826

PostForum: Discussions / Announcements   Posted: 01-04-2017, 20:13:36   Subject: Wipe?
Un wipe are fii bun, sper ca nu se scoate donatul =). Ar vrea sa ramana doar banii si donatul. In rest nimik.
  Topic: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu
Gugubeu

Replies: 6
Views: 1382

PostForum: Admin requests   Posted: 28-03-2017, 20:03:47   Subject: Cerere helper Gugubeu
Ma cheama Tricolici Ilie, am 13 ani si locuiesc in orasul Bistrita. In joc ma cheama Gugubeu. Vreau sa ma alaturi echipei staff, in special pentru "minecraft" deoarece petrec destul timp pe acest joc si sunt bine dispus sa ajut pe cei noi veniti pe ...
  Topic: [REZOLVAT] Reclamatie Harley_Quin
Gugubeu

Replies: 1
Views: 579

PostForum: Complaints   Posted: 07-02-2017, 12:00:35   Subject: Reclamatie Harley_Quin
Nick: (Numele tau din joc) Gugubeu
Grad: (Accesele tale pe server) Donator
Nick-ul reclamatului: Harley_Quin
Gradul reclamatului: (Accese pe server ale reclamatului) Player
Motivul reclamatiei: Grief
Regula incalcata: Grief
Admini online: (Daca e cazul ...
  Topic: [REZOLVAT] Reclamatie
Gugubeu

Replies: 15
Views: 2660

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 23:35:13   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie
[quote ascuns]
si zimi si mie cum ai intrat in casa? ca nu aveai allow, si nici nu poti deschide door si redstone door, eu nu aveam nimic cu el, doar dupa ce vb de mine ca sunt noob si nush ce, altceva nu puteam sa cred...
Gugubeu

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 21:56:37   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie
[quote ascuns]
N-am vorbit ceva wow in pm...l-am intrebat daca are acces la commanda ./tp (si daca te uiti pe clip el se vede in TAB) si l-am mai intrebat daca era online Artote
  Topic: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu :*
Gugubeu

Replies: 16
Views: 3982

PostForum: Admin requests   Posted: 05-02-2017, 21:34:49   Subject: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu :*
[quote ascuns]
N-am spus ca n-am activitate...si parintii mei nu imi limiteaza timpul petrecut pe pc...doar ca nu pot sta in fiecare zii tot timpul pe mc. Daca voi toti sunteti contra, puteti sa il inchideti acum daca puteti...revin cand am totul necesar
Gugubeu

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 21:31:23   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie
[quote ascuns]
Atunci dece da vina pe Artote sau Bax ? ca nici eu n-au acces la /tp (l-am intrebat pe Boggdy) si ca o dropat cineva iteme e fix treaba lui. Pacat ca nu stiam de comanda ./list
Gugubeu

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 21:18:37   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie
Update @ 05-02-2017, 21:18:37

[quote ascuns]
Si tu nici nu stii cui i-am reparat itemele si ce am facut...Nici nu i-am reparat itemele lui PikkaThunder chiar daca ma cerut
-> http://imgur.com/a/u0KEi
Gugubeu

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 20:40:42   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie
[quote ascuns]
De unde stii ca era bax? Nici Bax si Artote n-avea cum sa vine la mine si nici nu l-am vazut pe Artote sa fie intrat...vezi cum vorbesti "helper-ule" ca nu te-am jignit
Gugubeu

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 20:36:24   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie
[quote ascuns]
Era clar ca tu ai facut-o....singurul care avea boala pe mine erai tu..nimeni nu putea sa vina la mine doar cu tpa..donatorii online erau Boggdy si tu...si boggdy nu avea cum sa vina la mine..ai ceva argumente ?
Gugubeu

PostForum: Complaints   Posted: 05-02-2017, 20:28:30   Subject: Reclamatie
Nick: (Numele tau din joc) Gugubeu
Grad: (Accesele tale pe server) Donator (EXECUTIVE)
Nick-ul reclamatului: SnowHD
Gradul reclamatului: (Accese pe server ale reclamatului) Helper,Donator
Motivul reclamatiei: Abuz de vanish
Regula incalcata: Abuzeaza de donat
Admini online: (Daca e cazul, specifica de ce nu le-ai cerut ajutorul lor) --
Ora si data: 7:55 si 8:00 pe acolo
Dovada: (Screen-shot/video): https://www.youtube.com/watch?v=VjNvTWRbJyQ&feature=youtu.be
Ate comentarii: (Orice argument in plus va poate ajuta!) El era singurul donator pe /vanish , am si dat TAB sa vedeti..am aratat in chat ca SnowHD este online, n-am dat tpaccept si nu stiu cum a venit la mine...si o avut boala pe mine, cred ca de aia o facut de ...
Gugubeu

PostForum: Admin requests   Posted: 05-02-2017, 19:04:10   Subject: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu :*
[quote ascuns]
in primul rand, am facut o medie, in al doilea rand...tu zici de mine ca am jucat 4 zile intr-o luna...oricum imi retrag postul dar asa... m-am uitat la ./ontime-u tau si vad ca ai o singura zi intr-o luna si timp total ai 3 zile..
Gugubeu

PostForum: Admin requests   Posted: 05-02-2017, 18:51:20   Subject: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu :*
[quote ascuns]
Nu e vorbe de 2 luni...joc de o luna si umpic...4-6 ore pe zii mi de ajuns...de activ sunt activ... + in regulament scrie minim 3 zile..am zilele necesare...mai e ceva? 122h : 30z = 4.6 ore/ zi
Gugubeu

PostForum: Admin requests   Posted: 05-02-2017, 17:04:44   Subject: [RESPINS] Cerere helper Gugubeu :*
Ok imi cer scuze, imi retrag postul...apropo, SnowHD , nu, nu mi se pare normal...eu am doar 13 ani si am alte prioritati, nu pot sa stau 20 de ore in fiecare zi...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 13-02-2025, 05:57:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x