Author |
Message |
Topic: [REJECTED] Bug la Dispersion |
Holydiva
Replies: 13
Views: 1466
|
Forum: Trash Posted: 04-06-2010, 01:56:14 Subject: [REJECTED] Bug la Dispersion |
[quote ascuns] Poate cu Dispersion ai dreptate dar Shadowform am facut tot ce ai spus...relog refresh form si nu...haste rating nu scade duratia nici la vampiric touch , nici la devouring plague , test it |
Holydiva
|
Forum: Trash Posted: 04-06-2010, 01:22:52 Subject: [REJECTED] Bug la Dispersion |
bun, am mai descoperit un bug la http://ptr.wow.freakz.ro/spells.php?spell=15473 , in ultimele randuri scrie ca vampiric touch si devouring plague sunt influentate de haste...ceea ce nu se intampla cand sunt in shadow form...vampiric touch ii scade cast time ... |
Holydiva
|
Forum: Trash Posted: 04-06-2010, 01:10:15 Subject: [REJECTED] Bug la Dispersion |
makes you immune to them ar insemna sa te si scoata automat ...ce rost ar avea sa fiu in fear pt 12 sec..dau dispersion se termina in 6 secunde dispersionu dar inca raman cu fear..dc l-am mai dat..sa iau damage reduced? nu nici aia nu merge...ti-am spus iau daze si stun in dispersion. ... |
Holydiva
|
Forum: Trash Posted: 04-06-2010, 00:05:23 Subject: [RESPINS] Bug la Dispersion |
Deci sa fiu direct , Iau fear dau dispersion raman in fear , iau slow dau dispersion raman in slow (ma refer la daze) , in timp ce sunt in dispersion imi da warrioru charge si iau stunu ala de 1 secunda , nu ar trebui cand dau dispersion sa ies din fear slow si alte cele ?
Multumesc anticipat |
|