User
Pass
2FA

Search found 20 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: UNBAN Low^HawK
INst1Nct

Replies: 19
Views: 1614

PostForum: Trash   Posted: 21-06-2015, 16:13:35   Subject: UNBAN Low^HawK
^
Eu unul sunt constient de asta , am detinut si eu server/servere .
Faza e ca seeker , xavi , vyrus , etc o tin mortis ca noi am avut sau ca avem hack-uri sau ceva prin config.Plec cu cea mai mare ...
  Topic: Mai patetic de atat?
INst1Nct

Replies: 9
Views: 913

PostForum: Trash   Posted: 19-06-2015, 09:21:58   Subject: Mai patetic de atat?
vyrus , daca imi aduc eu aminte bine , totul a degenerat de ban-uri date aiurea.Incepand cu primul ban luat de mine pe motiv de wall , neavand wall ca in video-urile de mai sus.
Eu cand am intrat dup ...
  Topic: Mai patetic de atat?
INst1Nct

Views: 913

PostForum: Trash   Posted: 18-06-2015, 22:48:54   Subject: Mai patetic de atat?
Subiectul este topicul asta in care t1tAN arata clar cum ia ban cu motiv wall cand se filmeaza fiind curat: https://forum.wow-freakz.com/Dati-va-cu-parerea-t369798.html
- xavi , asa zis-ul scripter/c ...
  Topic: reclamatie FlyProJect
INst1Nct

Replies: 6
Views: 370

PostForum: Trash   Posted: 18-06-2015, 22:06:09   Subject: reclamatie FlyProJect
[quote ascuns]
?-))) tocmai ai spus ca nitza era unul dintre mine sau t1tan?Intreb pentru ca ma chinui sa deslusesc putin ce-ai scris acolo...
Daca chiar a-ti crezut asta , a-ti banat un jucator aiurea=))) Felic ...
  Topic: Dati-va cu parerea...
INst1Nct

Replies: 17
Views: 1636

PostForum: Trash   Posted: 18-06-2015, 16:14:13   Subject: Dati-va cu parerea...
Ei nu vor sa accepte niciodata ca nici unu din noi n-a avut cod -
k1d - voi ce nu intelegeti ca intram pe server cand vrem noi? -
Vrem doar sa demonstram cat de ofticati au fost adminii cand ne-au dat ban aiurea si cat de ofticati sunt in continuare.
Si ...
  Topic: Unban SM-Player
INst1Nct

Replies: 8
Views: 753

PostForum: Trash   Posted: 18-06-2015, 11:16:28   Subject: Unban SM-Player
-))) SkeZor hits again
oarecare - nu ai voie sa joci la sunet si nici nu ai voie sa te iei dupa acel bullet damage ca ai wall la buton -
Skezor e clar ca tu ai o problema cu wallu asta la buton. No -offence.
INst1Nct

PostForum: Trash   Posted: 18-06-2015, 10:27:48   Subject: UNBAN Low^HawK
xavi , stii foarte bine c-am discutat si aseara pe server si ti-am explicat clar de ce inca mai insistam si de ce ne strofocam atat sa ramanem pe server.
Inca mai jucam pe server ca sa intelegeti si voi ca nu am avut si nici nu avem coduri sau alte minunatii ...
  Topic: Propunere
INst1Nct

Views: 619

PostForum: Trash   Posted: 17-06-2015, 23:18:45   Subject: Propunere
eu doar am fost de acord cu propunerea/propunerile nenea -
si doar am zis ca de ceva vreme , de cand mi-am luat primul ban pe nedrept am tot propus chestia cu demo-ul sau poze in clientul jucatorului. Chill out , numai propune tu aiurea -
Eu doar incerc s ...
INst1Nct

PostForum: Trash   Posted: 17-06-2015, 23:10:21   Subject: UNBAN Low^HawK
Stiu ca ursei a zis sa nu ne mai bagam aiurea in topic-uri, dar cum sa nu te bagi nene si sa nu-ti spui parerea cand vezi asa ceva? -
Skezor , sa nu uitam ca si mie mi-ai dat ban din acelasi motiv ( wall ) si nu stiu unde pana mea ai vazut tu wall dar ma r ...
  Topic: Propunere
INst1Nct

Views: 619

PostForum: Trash   Posted: 17-06-2015, 12:59:07   Subject: Propunere
[quote ascuns]
Asta le-o tot spun eu de ceva vreme , nu vor sa asculte -
SA FACA DEMO/POZE IN CLIENT-UL SUSPECTULUI DE CHEAT nu sa faca ei demo la ei si ne da ban indiferent -
Daca baga autodemo la conectare atunci cand luam ban avem demo-ul cu ultima conectare si ne p ...
  Topic: Reclamatie k1d
INst1Nct

Replies: 22
Views: 964

PostForum: Trash   Posted: 17-06-2015, 12:42:21   Subject: Reclamatie k1d
alt admin foarte experimentat -)
k1d - daca ai atatia ani de experienta precum spui , ii ai degeaba .
Intradevar pe snow se poate auzi din baza in baza , daca ai niste casti bune cu bass , iar harta este mica si din intuitie mai tragi in cate un colt de perete si cu ajutorul pluginului "bulletdamage" iti ...
  Topic: Asa se da ban pe TITAN.FREAKZ.RO =)))
INst1Nct

Replies: 3
Views: 274

PostForum: Trash   Posted: 15-06-2015, 12:38:01   Subject: Asa se da ban pe TITAN.FREAKZ.RO =)))
Ca sa afle lumea ce fel de ciumpalaci sunteti -.
vyrus ca sa stii si tu domnule , eu intru cand vreau pe serverul tau plin de ciumpalaci , n-ai cum sa ma opresti doar daca nu cumva inchizi serverul asta plin de ofticati -
PS: n-am nevoie de unban
INst1Nct

Replies: 3
Views: 274

PostForum: Trash   Posted: 15-06-2015, 11:43:28   Subject: Asa se da ban pe TITAN.FREAKZ.RO =)))
Video spune tot oameni buni , e a doua oara cand iau ban pentru hack sau cine stie ce altceva fara sa fiu verificat -)
https://www.youtube.com/watch?v=crTDAXELZZ8&feature=youtu.be
vyrus2009 , lasa topic-ul nu-l mai trimite la cos , nu-ti fie jena tocmai acum . Lasa subiectul sa fie dezbatut.
INst1Nct

Replies: 1
Views: 201

PostForum: Trash   Posted: 15-06-2015, 11:25:37   Subject: Asa se da ban pe TITAN.FREAKZ.RO =)))
Video spune tot oameni buni , e a doua oara cand iau ban pentru hack sau cine stie ce altceva fara sa fiu verificat -)
  Topic: Asa se da ban , Nu ma Bag Ram =))
INst1Nct

Replies: 2
Views: 242

PostForum: Trash   Posted: 15-06-2015, 11:22:35   Subject: Asa se da ban , Nu ma Bag Ram =))
Oameni buni ...uitati-va cum se da ban pe serverul asta , am surprins totul pe video pentru ca presimtem c-o sa iau ban inca de cand era 35HP si imi spunea ca am cfg - Daca si in cutite .... e clar.
Si mai spuneti ca noi avem cfg-uri , wall , aim si ...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 21-02-2025, 00:03:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x