Author |
Message |
Topic: PVE Content |
Imbalance
Replies: 62
Views: 10936
|
Forum: Romanian Posted: 02-04-2012, 15:24:10 Subject: PVE Content |
[quote ascuns] Esti idiot. Dureaza mult scriptatul pentru ca asa se vrea sa dureze. Nu imi spune tu mie ca 60 de zile se incearca coduri si combinatii de script facute de la zero cand sunt n servere care ti le dau mo ... |
Imbalance
|
Forum: Romanian Posted: 02-04-2012, 12:51:00 Subject: PVE Content |
[quote ascuns] Nu fac nici o reclama la molten pur si simplu era o comparatie. Ideea era sa subliniez ca daca vrei poti face lucrurile mult mai repede nu e nevoie sa o lungesti atat. Daca era asa greu de scriptat ceea ce s-a facut pana acum pe freakz nu faceau aia intr-o luna ... |
Imbalance
|
Forum: Romanian Posted: 02-04-2012, 12:35:10 Subject: PVE Content |
[quote ascuns] In primul rand ziceam de dungeon-uri ca sunt buguite poate inveti sa citesti si tu. In al doilea rand nu eu mi-am deschis server de wow ca daca stiam programare in c++ ii dadeam eu scrip-urile la shocker. In al treilea rand tocmai ca daca te uiti la M.olten au realm-ul de cataclysm de doua luni si deja in 5 aprilie baga ... |
Imbalance
|
Forum: Romanian Posted: 02-04-2012, 11:16:06 Subject: PVE Content |
Am jucat mult pe serverul asta incepand de la wotlk si pana acum dar deja m-am cam saturat si nu sunt singurul. Din septembrie anul trecut si pana acum avem 5 raid bosi si 3 dungeonuri buguite ca dracul si acum cand o gramada de servere anunta ca trec la 4.2 voi ne bagati magmaw. Deja incepem sa ne plictisim de pve dat cu portia si daca tot sunteti in stare sa bagati bossii de ... |
|