Author |
Message |
Topic: Cineva ? |
Inelcanzable
Replies: 1
Views: 804
|
Forum: Discussions/Help Posted: 16-12-2008, 22:03:30 Subject: Cineva ? |
Imi poate da cineva o invitatie pe Iplay ? Va rog mult . |
Topic: Sursa ta de ras ! |
Inelcanzable
Replies: 0
Views: 1145
|
Forum: Archive Posted: 13-12-2008, 17:04:39 Subject: Sursa ta de ras ! |
Bun, am hotãrât sã populez cumva blog-ul cu niºte concursurii drãguþe.
Pe blog se postazã zilnic poze amuzante, cine comentezã fiecare pozã pe care o voi posta primeºte un domeniu .com / .o ... |
Topic: Probleme cu serverul .. |
Inelcanzable
Replies: 1
Views: 907
|
Forum: Fixed issues Posted: 05-06-2008, 10:15:47 Subject: Probleme cu serverul .. |
Deci am un server , il tin non-stop , dar am intampinat urmatoarele probleme la el:
1.dau amx_ban nume 0 ... nu se salveaza banu atunci pe loc , deci jucatorul acela poate intra , ii d aun fel de ki ... |
Topic: [rezolvat]Shocker te rog ajuta-ma. |
Inelcanzable
Replies: 3
Views: 1205
|
Forum: Fixed issues Posted: 28-03-2008, 08:01:40 Subject: [rezolvat]Shocker te rog ajuta-ma. |
parololele nu le`am dat la nimeni,chestia cu share`u....trebe sa verific .... dar daca nu nici cu share atunci cum pot sal opresc pe nesabuitul ala?  |
Topic: [rezolvat]Shocker te rog ajuta-ma. |
Inelcanzable
Replies: 3
Views: 1205
|
Forum: Fixed issues Posted: 27-03-2008, 22:39:38 Subject: [rezolvat]Shocker te rog ajuta-ma. |
Am un server de counter-strike,dar ma tot floodeaza un hacker,ma floodeaza in sensu ca da ban la toti jucatorii de pe sever,si ma santajeaza ca daca nu`i dau 4 euro pe tel nu mai am oamenii pe server. ... |
Topic: Server STEAM -NON.STEAM in acceelasi timp . |
Inelcanzable
Replies: 0
Views: 1050
|
Forum: Trash Posted: 22-03-2008, 09:36:35 Subject: Server STEAM -NON.STEAM in acceelasi timp . |
Se poate sa`mi da`ti un tutorial despre cum se face un server STEAM si NON.STEAM in aceelasi timp ?
Daca se poate va rog ajutati`ma cu un tutorial .
Multumesc ! |
|