User
Pass
2FA

Search found 4 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [rezolvat]Greseala ...
*Jb*Minigirl

Replies: 12
Views: 2362

PostForum: war4.freakz.ro   Posted: 12-07-2011, 10:18:18   Subject: [rezolvat]Greseala ...
Oky , va las in durerea voastra acolo credeti ce vreti tocmai ati banat un player fara motiv desi banuiesc ca nu sunt singura cat despre parerile celorlalti, mi se pare normal sa-l sustineti avand in ...
*Jb*Minigirl

PostForum: war4.freakz.ro   Posted: 12-07-2011, 09:48:19   Subject: [rezolvat]Greseala ...
[quote ascuns]
Acum am si wall ... unde vezi tu un jucator prin pereti in poza aia ?
*Jb*Minigirl

PostForum: war4.freakz.ro   Posted: 12-07-2011, 09:32:36   Subject: [rezolvat]Greseala ...
[quote ascuns]
doamne... la cat e de vechi jocul mi se pare normal ca sangele sa fie in patretele, nu caut scuza ca sunt fata eu stiu mai bine adevarul nu folosesc coduri si nici nu am sa folosesc dar infine probabil asta e si motivul pentru care nu sunt crezuta, simplul fapt ...
*Jb*Minigirl

PostForum: war4.freakz.ro   Posted: 12-07-2011, 08:29:06   Subject: [rezolvat]Greseala ...
Buna, sunt jucatoarea *Jb*Minigirl si tocmai am luat ban si probabil si destroy pe nedrept de la twister care din cate am auzit este si owner.El sustine in continuare ca sunt codata dintr-un motiv jenant si anume ca am un punct rosu minuscul in fata, punctul fiind sange nu altceva... pt a dovedi ca nu am coduri aici es ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 01-08-2025, 20:57:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x