Author |
Message |
Topic: Cerere slot |
KnightCS
Replies: 18
Views: 1209
|
Forum: Trash Posted: 03-05-2013, 13:56:13 Subject: Cerere slot |
[quote ascuns] 9mm, Numai tu ai inteles ce ai spus acolo .. arata-mi o dovada ca nu sunt corect cu ceilalti playeri .
Nu vorbesti din auzite cand ma acuzi de ceva vreau si dovada ca sa fie ca la carte |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 03-05-2013, 00:44:49 Subject: Cerere slot |
[quote ascuns] Am inteles faza cu comportamentul. azi l-am jignit pe acel player (1)knight pentru ca a fost dupa ce am luat exterminate si eram nervos ca intra cu nick-ul meu tocmai deaia am facut aceasta cerere pentru slot, vreau doar nick rezervat sa nu mai intre alt player ... |
Topic: RECLAMATIE |
KnightCS
Replies: 11
Views: 688
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2013, 19:15:30 Subject: RECLAMATIE |
[quote ascuns] CSL Nu fii asa sigur daca nu ai dovezi boss, NU am fost eu acel Alic.. il rog pe Nino sa verifice sa inteleaga toti adminii sa nu mai primesc exterminated degeaba altadata |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2013, 19:12:53 Subject: RECLAMATIE |
[quote ascuns] Pai CSL daca da asa exterminate fara sa aiba vre-o dovada ca eu eram acel Alic .. Eu am jucat pe la 11 asa pe server putin ..vre-o 1 ora cam asa dupaia am iesit si acum am ajuns acasa am intrat pe server si am primit exterminated, pe ce baza? Vreau sa se uite cineva ca nu eram eu acel Alic, si a mai intrat de multe ori cu nick (1)knight si eram si eu pe server , am rugat adminii ... |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2013, 19:06:35 Subject: Cerere slot |
[quote ascuns] Srry , am dat edit. |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2013, 19:02:10 Subject: Cerere slot |
1. Nick-ul cu care jucaþi pe server : Knight
2. Yahoo ID : bug_mafia_2003
3. Steam ID : -
4. De unde eºti? : Constanta
5. Cati ani ai? : 22
6. De cât timp joci pe acest server? : 2 luni
7. Ore jucate? : 68 , http://www.gametracker.com/server_info/86.105.27.113:27015/top_players/?query=Knight&Search=Search
8. Ai luat la cunostinta regulamentul? : Da
9. Un screen cu viteza de download si upload care o ai. [Test internet pe: speedtest.net] : http://www.speedtest.net/result/268360883 ... |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2013, 18:55:56 Subject: RECLAMATIE |
[quote ascuns] Nu numai tu Nino, si strkye si adryn9 mai multi si mult timp dar, a facut o confuzie a intrat un player cu nick-ul meu si probabil a avut cod din ce am inteles eu..si nici nu am intrat bine pe server si am primit exterminated... Poti verifica ca nu am fost eu am postat ip-ul |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 02-05-2013, 18:39:08 Subject: RECLAMATIE |
Nick-ul tau : Knight
Nick-ul adminului pe care il reclami : CSL Mi-a dat exterminated
Concluzii si consecintele care le astepti : NU STIU
Motiv/dovada/argument : Se spune ca as fi fost eu nush ce player Alic ,
IP MEU : 93.114.73.112
Asa, deci eu chiar vreau sa verifice cineva daca eu am fost acel Alic despre care vorbiti, daca se dovedeste ca intradevar am fost eu puteti sa banati ip-ul meu permanent, iar daca nu CSL vreau sa fie pedepsit daca da ban+exterminated fara dovezi.
Se poate verifica IP-ul de pe care joc eu si ca nu am fost eu acel Alic ... |
Topic: Reclamatie Bebe |
KnightCS
Replies: 12
Views: 726
|
Forum: Trash Posted: 29-04-2013, 00:13:39 Subject: Reclamatie Bebe |
[quote ascuns] Ma bufneste rasul Bebe ... ce legatura sa am cu stalker? vezi cumva ca vorbeam cu el pe say_team ?
Era mai bine daca spuneai de la inceput ca ai gresit si terminam cu chestia asta dar esti si abitios . o tii pe a ta incontinuu |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 28-04-2013, 19:23:22 Subject: Reclamatie Bebe |
http://postimg.org/image/mx8mob1sr/ , cu toate ca merge si acolo pe imageshack dar trebuie sa dai in dreapta sus continue .
Hai sa vedem cum mai garantezi tu acum vazand print-ul care l-am facut inainte de a ma bana cu 1 minut, acum vezi ca nu eram orc ?
Si daca mai multi plauyeri de pe server iti spuneau sa dai ban 10 jucatori ce faceai? Le dadeai ban ? Nu mai o arde cu motive stupide ai gresit si asta este |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 28-04-2013, 18:33:00 Subject: Reclamatie Bebe |
Bebe, nu incerca acum sa faci pe victima, am facut prin EXPRE sa se vada eram UNDEAD, numai cu undead joc nu eram ORC, nu se vede in print-uri ? Ma repet, nu conteaza pe ce durata este ban-ul , conteaza ca l-ai dat si iei cheful jucatorilor cu asemenea faze.. sau poate te-am enervat prea tare ca te omoram Si chiar de eram orc , unde scrie ca nu am voie sa arunc he? Arunc din 10 in 10 secunde daca e nu sunt admin sa arunc una dupa alta.. de ce mai exista rasa orc si he-urile alea puternice ? Fiecare rasa cu avantajul ei hai sa nu mai facem spam si sa asteptam o decizie chiar sunt curios, am dovada in print. |
Topic: recalmatie |
KnightCS
Replies: 16
Views: 1289
|
Forum: Trash Posted: 28-04-2013, 17:38:19 Subject: Re: recalmatie |
[quote ascuns] Scuze ca intervin, Stalker a luat ban inaintea mea..Bebe ne-a banat pe amandoi |
KnightCS
|
Forum: Trash Posted: 28-04-2013, 17:36:16 Subject: Reclamatie Bebe |
Nick-ul tau : Knight
Nick-ul adminului pe care il reclami :Bebe
Concluzii si consecintele care le astepti : Daca nu remove macar -1 la grad
Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ] : http://imageshack.us/photo/my-images/195/46251271.png/?sa=0
http://s7.postimg.org/6iqdecruj/untitled.png
Parca simteam ca imi da ban si norocul meu ca am facut print dinainte, a scris un admin pe global sa nu profite jucatorii de ORC si he-urile lor, bebe probabil a crezut ca sunt orc si arunc intr-una eu joc doar cu undead, poate el a crezut ca sunt orc si expre am facut print sa am dovada. Si chiar daca eram ORC si aruncam he-uri care era problema? E ... |
|