Author |
Message |
Topic: SUGESTII DE NUME PENTRU REALMURI ! |
Kreator
Replies: 405
Views: 85685
|
Forum: Old Announcements Posted: 12-01-2011, 18:35:49 Subject: SUGESTII DE NUME PENTRU REALMURI ! |
Realm 1 - Freakz Absolute (old)
Realm 2 - Freakz Ultimate ( new realm) |
Topic: Prea multi playeri, ce facem? PART 2: Asta facem, 2 realmuri |
Kreator
Replies: 534
Views: 122159
|
Forum: Old Announcements Posted: 10-01-2011, 18:10:38 Subject: Prea multi playeri, ce facem? PART 2: Asta facem, 2 realmuri |
dar nu ar trebui pt moment sa se opreasca inscrierile pe primul realm ...... daca tot vrei sa faci limita de 2000 .... sau cand dai sa faci cont nou sa iti zica ceva de genul ...va rugam asteptati pt ... |
Topic: Prea multi playeri, ce facem? PART 2: Asta facem, 2 realmuri |
Kreator
Replies: 534
Views: 122159
|
Forum: Old Announcements Posted: 08-01-2011, 01:56:37 Subject: Prea multi playeri, ce facem? PART 2: Asta facem, 2 realmuri |
am si eu o propunere ... daca ficare dintre noi ar da cate 5 -10 ron pt achizitionarea sv nou si cand Shocker ia calcul ne arata si noua chitantele sa nu tipe lumea ca face omu matu mare pe banii popo ... |
Topic: Opinie personala |
Kreator
Replies: 1
Views: 911
|
Forum: Discussions/Help Posted: 22-06-2010, 22:27:14 Subject: Opinie personala |
Deoare nu vreu sa par deplasat postand pt a 3-a ora topicul dedicat totalitarismului tovarasului Shocker si adminii sa inchida topicul fara sa lase lumea sa se exprime , voi avea grija ca sa arat comu ... |
Topic: Hitler era mic copil pe langa Shocker |
Kreator
Replies: 7
Views: 2183
|
Forum: Discussions/Help Posted: 22-06-2010, 22:20:51 Subject: Hitler era mic copil pe langa Shocker |
[quote ascuns] ce frumos iti slavesti stapanul , mai baga prietene ca esti amuzant |
Topic: Hitler era mic copil pe langa Shocker |
Kreator
Replies: 7
Views: 2183
|
Forum: Discussions/Help Posted: 22-06-2010, 22:15:04 Subject: Hitler era mic copil pe langa Shocker |
In aceasta seara pt a `enspea mia oara domnul Shocker (care este STAPANAUL ABSOLUT al sv de wow) a dovedit ca sufera de totalitarism , el considera ca este normal sa faca jucatorii de pe sv "idioti" sau oricum altfel ii vine lui la gura , dupa care ... |
Topic: Hitler era kkt pe langa Socker |
Kreator
Replies: 3
Views: 1249
|
Forum: Romanian Posted: 22-06-2010, 21:57:07 Subject: Hitler era kkt pe langa Socker |
In aceasta seara pt a `enspea mia oara domnul Socker a dovedit ca sufera de totalitarism , el considera ca este normal sa faca jucatorii de pe sv "idioti" sau oricum altfel ii vine lui la gura , dupa care le mai arde si un mute de ordinul miilor de ... |
Topic: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
Kreator
Replies: 22
Views: 3349
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 11:46:09 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
edit faci cand vrei sa faci o completare la ceva ce deja ai scris ... nu cand scrii un lucru nou ... si te-as ruga sa ai grija cum mi te adresezi ... eu nu te-am facut "disperat" pe tine ... asta cam spune multe despre cei care au functii ... imi cer ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 03:00:42 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
dupa mine spamul inseaman sa scrii ceva aiurea de multe ori pe canal , dar de mute ori una dupa alta ... daca scrii chiar si o idiotenie la interval de cateva secunde nu consider ca se numeste spam ... poate eu vreau sa scriu 'buna ziua" la fiecare 30 de ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 02:52:21 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
pana acum singurul GM care mi-a raspuns vreodata la o intrebare sau ticket a fost Stig (sper ca nu i-am pocit numele ) ... pe mine asta ma seaca cel mai tare dc Zohll in loc sa ma ajute cu problema mentionata a preferat sa imi dea mute ... am intrat acum in jo ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 02:49:13 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
am dat respectivul mesaj de 4 ori ... prietene altii dau acelas mesaj de 20 -40 de ori pe zi nu mai primesc mute ... asa ca nu mai bagati pastila cu spam ... spam inseaman de fapt ca deranjezi un GM si atunci respectivul asa in sictir iti arde un mute ca sa nu ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 02:45:41 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
Domnul Alma (daca gresesc va rog sa ma corectati) ... dreptatea nu se face cu portia si daca eu am primit ban pt aceasta regula : Spam - Mute 1-24 hours ... vreau ca de acum incolo toate persoanele care cauta jucatori pt instante , care cumpara ceva , sau car ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 02:41:06 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
Shocker este campion la mute de ordinul miilor de minute date dupa cu s-a trezit dimineata ... si probabil ca ceilalti gm-ii vor sa ii arate ca mentin "linia partidului" si dau si ei mute intr-o veselie ... cum naiba sa dai mute 10000 (zece mii de mi ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 02:24:17 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
si ca sa raspund totusi intrebarii dvs ... am scris de 3-4 ori pe /global acelas mesaj pe care il scriesem si in tiketul adresat gm ... pt asta am primit mute .... sincer chiar as vrea sa stiu regula pe care am incalcat-o ... sunt curios cum este formulata in ... |
Kreator
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 02:21:07 Subject: Sa va fie RUSINE domnilor GM |
asa cum am scris in deschiderea acestui topic , aici nu este vb despre mine , ci despre faptul ca GM-ii dau mute de ordinul a mii sau zeci de mii de minute DE CELE MAI MULTE ORI pt niste greseli minore ... aici vb despre niste principii domnul Alma ... vb desp ... |
|