Author |
Message |
Topic: Pierdere level si credite |
-Kta-
Replies: 0
Views: 428
|
Forum: General Discussions Posted: 24-09-2016, 16:44:32 Subject: Pierdere level si credite |
Nick-ul cu care jucati: -Kta- Creditele avute: in jur de 2800 Level avut: 6 Un Screnshot cu lvl/crd: Nu am. N-am mai intrat de cateva luni pe server. Am intrat azi si am vazut ca am level 1..
Edit: ... |
Topic: Flood |
-Kta-
Replies: 3
Views: 744
|
Forum: Technical Problems Posted: 26-07-2016, 15:51:39 Subject: Flood |
Atunci stati cu server-ul gol daca va e greu sa faceti jocul mai fun sau sa veniti cu ceva nou. ^^ |
Topic: Flood |
-Kta-
Replies: 3
Views: 744
|
Forum: Technical Problems Posted: 25-07-2016, 17:43:12 Subject: Flood |
Intru si eu de plictiseala pe server, sa ma joc cu 3 oameni si dau de un idiot care spune ca "pica" server-ul daca nu facem free. https://postimg.org/image/ximdwdb9z/
Cs-ul nu prea mai are ... |
Topic: Reclamatie bughi |
-Kta-
Replies: 6
Views: 1319
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 05-01-2016, 17:04:43 Subject: Reclamatie bughi |
Tu ameninti cu ban daca nu se ataca la tine? Frumos, man. Eu nu am treaba cu slay-ul. Tu spune de gag acum. Si daca tot esti asa bun la citat din regulament da-mi si mie partea aia unde scrie ca nu se face reclamatie pentru ... |
-Kta-
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 05-01-2016, 16:48:49 Subject: Reclamatie bughi |
[quote ascuns] Hai ba, ma lasati cu prostia asta ? Adica daca adminul imi da gag degeaba nu i se inampla nimic ? Foarte tare asta.Eu ma simt neindreptatit. Si vreau explicatii. E tot o comanda aplicata fara motiv. I-am ranit sentimentele si mi-a dat gag. |
-Kta-
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 05-01-2016, 16:37:35 Subject: Reclamatie bughi |
1. Nick-ul meu : -Kta-
2. Nick-ul celui reclamat : bughi
3. IP-ul reclamatului : admin
4. Motiv : Imi da gag pentru ca i-am ranit orgoliul de admin pe care il are. Stiam ca doar cei ce injura/fac spam/chiari ntrec masura primesc gag. Dar vad ca la orice lacrima pe care o varsa un admin trebuie sa dea gag.
5. Dov ... |
Topic: Reclamatie devil-boy |
-Kta-
Views: 793
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 01-10-2013, 23:40:28 Subject: Reclamatie devil-boy |
1. Nick-ul meu : -Kta-
2. Nick-ul celui reclamat : devil-boy77
3. IP-ul reclamatului : Este admin si nu cred ca e necesar acest lucru...
4. Motiv : Mute fara motiv , nici macar nu l-am insultat, doar m-am simtit eu jignit cum mi-a atras atentia cand "am furat" un frag . El avand lvl13->Predator , in ace ... |
|