Author |
Message |
Topic: [Respins] [Respins] [Rezolvat] [Respins] Reclamatie - Waw - Pika aiurea + ban 1 minut ( ABUZ DE COME |
Laurentiu003
Replies: 11
Views: 431
|
Forum: Trash Posted: 14-04-2015, 11:59:21 Subject: [Respins] [Respins] [Rezolvat] [Respins] Reclamatie - Waw - Pika aiurea + ban 1 minut ( ABUZ DE COME |
Baietilor, voi nu va potoliti din mintit nici in a 3 zi de paste? Va faceti de rusine serios, ce dovezi aduceti voi ma? Vorbe marunte si oarbe na ca aduc eu dovezi cu PIKA de la Waw[3D] sa fie albumul ... |
Topic: [Respins] [Respins] [Rezolvat] [Respins] Reclamatie - Waw - Pika aiurea + ban 1 minut ( ABUZ DE COME |
Laurentiu003
|
Forum: Trash Posted: 14-04-2015, 10:52:37 Subject: [Respins] [Respins] [Rezolvat] [Respins] Reclamatie - Waw - Pika aiurea + ban 1 minut ( ABUZ DE COME |
Astept dovezile pentru tot ce ai spus tu mai sus. Nu ai cum sa spui si HMQ sa afirme niste lucruri fara a avea la andemana niste dovezezi cat de cat slabute nu trebuie sa fie extraordinare, eu ti-am a ... |
Laurentiu003
|
Forum: Trash Posted: 14-04-2015, 10:42:45 Subject: Reclamatie - Waw - Pika aiurea + ban 1 minut ( ABUZ DE COMEN |
Nick-ul tau: Laurentiu
Nick-ul celui reclamat: Waw[3d]
Data/Ora incidentului: Acum 10 minute.
Motivul reclamatiei: Pika + ban 1 minut.
Dovada (poze/demo): Pentru pika nu am cum sa fac poze, dar ba ... |
Topic: BanList - Laurentiu |
Laurentiu003
Replies: 0
Views: 155
|
Forum: Trash Posted: 09-04-2015, 21:39:23 Subject: BanList - Laurentiu |
Model:
Nick:
IP:
Motiv:
Data/Ora:
Dovada:
Comanda folosita [exterminate/pika/ban ]: |
Topic: [Aprobat] Cerere admin - Laurentiu |
Laurentiu003
Replies: 2
Views: 160
|
Forum: Trash Posted: 08-04-2015, 19:22:08 Subject: Cerere admin - Laurentiu |
Nick: Laurentiu
Y!M (yahoo id): [email protected]
Varsta: 16 ani
Grad: 0
De ce vrei admin?: Deoarece sa curat serverul, prea multi camperi. Admini cam putini si care stau AFk singurul car ... |
Topic: [Rezolvat] Reclamtie - Clau - Ban aiurea. |
Laurentiu003
Replies: 8
Views: 546
|
Forum: Trash Posted: 07-04-2015, 21:23:49 Subject: [Rezolvat] Reclamtie - Clau - Ban aiurea. |
Chiar daca nu pot vedea videoclipul starx poate sa vada daca am aim sau nu. Joc pe mai multe conturi prietenas. Cred ca sunt mai vechi si ca tine pe aceast server joc de 4-5 luni si in trecut am jucat ... |
Topic: [Rezolvat] Reclamatie ZClauu |
Laurentiu003
Replies: 2
Views: 221
|
Forum: Trash Posted: 07-04-2015, 21:21:28 Subject: [Rezolvat] Reclamatie ZClauu |
Apropo, el a dat ban cand un player avea aim + badboy ( cred ca asa se scrie ) vedea furieni si tragea in ei si avea si aim. Ii da ban 2 minute pe motivul (scoate.l) asta poti vedea in logs. |
Laurentiu003
|
Forum: Trash Posted: 07-04-2015, 20:12:40 Subject: [Rezolvat] Reclamtie - Clau - Ban aiurea. |
Si ss care mi le-ai facut azi cum de nu am wall? De ce nu le pui si pe alea. La video nu am cum sa ma uit poate il umploadezi si tu pe Youtube ca tot omu.
Apropo exista sunet. |
Laurentiu003
|
Forum: Trash Posted: 07-04-2015, 20:00:41 Subject: Reclamtie - Clau - Ban aiurea. |
Model:
Nick-ul tau: Laurentiu
Nick-ul celui reclamat: Clau
Data/Ora incidentului: Acum 5 minute
Motivul reclamatiei: Mi-a dat ban aiurea.
Dovada (poze/demo): Sa vedem ce dovezi are, mi-a facut s ... |
|