Author |
Message |
Topic: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
LiveLive
Replies: 34
Views: 3467
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 23:15:23 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
ok ms si eu pentru ca cand trece saptamana iti dau toata reputatia mea eu nu ma bucur la reputatiee e doar un jok dar iti arat ca nus eu nesimtitu care tia spart contu |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 22:19:44 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Man habar nu am iti jurr vrey sa mergem la biserika daca vrey daca stay aproapee
nuj chiar nu stiu cine a facut asa ceva credema
Siti multumesc de Averitzare ms la fell daca vrey sa vb baga add
al ... |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 22:07:09 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
BFT eu numai jolk aici caut alt zm baa nu am habar despre ce zici si daca tias fi luat ala
Nu imi dadeam reputatia terogg nam nevoie de reutatia furata da deci daca vrey sa ma crezi bine daca nu asta ... |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 22:04:45 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Nu nu eu am intrat habar nu am care o fi id dar i dau reputatia lui deoarece daca sia pierduto asta nu inseamna ca iam luato eu dar io dau pe amea |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 20:37:07 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Treb sa am o saptamana vechime JAMES BOND O SA PRIMESTI REPUTATIA MEA DAR SINCER EU NU TIAM SPART NICIUN Cont dupa forumer ma jur pe toata familia mea |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 20:05:18 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Ba Gata Salut BB nu am fost bine venit aici asta e Eu zic atata Imi cer scuze daca am deranjat cu ceva toata vina care o fac alti cade pe mine fie OWN DATI T/C no sa mai auziti de mine va zic eu asta ... |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 19:53:38 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Ba esty copac eu nu stiu parola nici id lu Cine zici defapt la cemi mai bat capu Domnilor hai salutt numai jok sv asta! bb T/C |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 18:35:42 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Nu e Adevarat Varumio mia dat reputatia lui al cheama manginita mia dat toata reputatia lui a avut 45%
Si cum sami dau reputatia de la altu man esty Duss? |
Topic: [Aprobat]Cerere Admin |D|octor|w|ho.! |
LiveLive
Replies: 11
Views: 981
|
Forum: Trash Posted: 10-12-2010, 14:59:27 Subject: [Aprobat]Cerere Admin |D|octor|w|ho.! |
Pro dati ma si voi un pro are 80 de redirecte !!![-](images/smiles/christmas_8.gif) ![-](images/smiles/christmas_8.gif) ![-](images/smiles/christmas_8.gif) ![-](images/smiles/christmas_8.gif) |
Topic: [Aprobat]Cerere Admin |D|octor|w|ho.! |
LiveLive
Replies: 11
Views: 981
|
Forum: Trash Posted: 10-12-2010, 14:49:56 Subject: [Aprobat]Cerere Admin |D|octor|w|ho.! |
pRo |
Topic: reclamatie admin killik |
LiveLive
Replies: 23
Views: 2377
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 14:10:05 Subject: reclamatie admin killik |
Copia Nare Valoare Boss Taci!! Cu frika ca tie frika sa nu pierzi Admin deaia zici asa nu e adevarat nik din ce ai zis acolo;) |
Topic: reclamatie admin killik |
LiveLive
Replies: 23
Views: 2377
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 13:41:08 Subject: reclamatie admin killik |
Da Killik sia luat lumea in cap sunt de acord cu tine!!!
Ieri cand eram pe server killk schimba harta dadea la vot dar nu lasa sa se termine runda si schimba
imediat si o cazut si sv ieri din cauza ... |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 10-12-2010, 13:25:39 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Ba cum sa primesc ban degeaba ai inebunit cine e gaga despre ce e vorbaA?
Ba voi sunteti oameni sau zombi ce dreacu cum sa am 2 conturi am 1 singur astaa sunteti dussi???
Ce dreacu ma nene daca unu ... |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 09-12-2010, 23:55:07 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
ce maa?? samora io sa morr vb cu t3n3br3 nam furat niciun nick |
LiveLive
|
Forum: Ban / Unban Requests Posted: 09-12-2010, 23:50:50 Subject: Abea am venit pe zm si Unu Death dadea la vot ban mereu |
Cine mia dat atata reputatie LoL
dar multumesc in fine ban meu al scoate cineva : |
|