User
Pass
2FA

Search found 7 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REZOLVAT] complain
-=Lucifer=-

Replies: 4
Views: 933

PostForum: Trash   Posted: 05-01-2019, 23:34:00   Subject: [REZOLVAT] complain
The problem has been solved days ago.
Someone should close the topic.
  Topic: [REZOLVAT] [APROBAT] Reclam si eu specimenul Na`Vi ceh9 /A/
-=Lucifer=-

Replies: 16
Views: 2694

PostForum: Trash   Posted: 30-12-2018, 02:16:08   Subject: [REZOLVAT] [APROBAT] Reclam si eu specimenul Na`Vi ceh9 /A/
[quote ascuns]
Nu, nu e ok sa joace cu nickul altora.

[quote ascuns]
Nu, nu ma iau dupa scor. Ideea era ca (din perspectiva mea) nu exista nici o indicatie cum ca jucatorul respectiv avea cod. Tu ti-ai dat seama din felul in care te-a omorat, fiind in echipa adversa. Dar eu fiind in echipa cu el n-aveam cum.

[quote ascuns]
Pe bune ? Si eu si tu si toti jucatorii ...
  Topic: [REZOLVAT] [APROBAT] Reclam si eu specimenul Na`Vi ceh9 /A/
-=Lucifer=-

Replies: 16
Views: 2694

PostForum: Trash   Posted: 29-12-2018, 19:57:12   Subject: [REZOLVAT] [APROBAT] Reclam si eu specimenul Na`Vi ceh9 /A/
WTF, lumea chiar se agita pe aici pt top ? Dati-va doua palme si reveniti-va, ca sunteti adulti amandoi.
Din putinul pe care-l stiu eu despre faza asta as zice urmatoarele:
1) GsX, zici ca ceh9 joaca cu alte nickuri si ai pus o poza prin care dovedesti ca a jucat cu nickul 2k18. Intrebarea mea e cu ce-l ajuta asta ? 2k18 nici macar nu e in top, ca sa zici ca incearca sa-l scada...
2) Nu stiu daca ceh9 face din-astea sau nu, dar ce pot eu sa-ti spun e ca zilele trecute eram toti 3 pe server (e ...
  Topic: [REZOLVAT] Cerere ban
-=Lucifer=-

Replies: 4
Views: 672

PostForum: Trash   Posted: 25-12-2018, 21:32:54   Subject: [REZOLVAT] Cerere ban
L-am intalnit eu azi si l-am banat.
  Topic: [REZOLVAT] [Sugestie "Trade shop"] Convert XP to Gold
-=Lucifer=-

Replies: 2
Views: 488

PostForum: Trash   Posted: 17-11-2018, 18:47:51   Subject: [REZOLVAT] [Sugestie "Trade shop"] Convert XP to Gold
[quote ascuns]
Huh, tocmai cand credeam ca le stiu pe toate aflu ceva nou.
E ok atunci, mersi.
  Topic: [REZOLVAT] [Sugestie "Trade shop"] Convert XP to Gold
-=Lucifer=-

Replies: 2
Views: 488

PostForum: Trash   Posted: 16-11-2018, 23:34:44   Subject: [Sugestie "Trade shop"] Convert XP to Gold
Salut,
Am o propunere de facut pentru shopul de la "trade", si anume ar prinde bine sa existe si o optiune de convertire a XP-ului in gold. Momentan exista doar procesul invers: gold -> XP. Ar trebui sa avem si XP -> gold.
De ce ? Poate vrei sa muti o parte din XP-ul de pe o rasa pe alta.
Bine, de fapt motivul principal e ca pe mine chiar ma deranjeaza sa joc cu gravity (skillul Levitation de la Undead), si cand urc in level cu Undead sunt cam obligat sa pun puncte si in Levitation. Deci as prefera atunci sa transform XP-ul suplimentar ...
  Topic: [APROBAT] Cerere admin - = L U C I F E R = -
-=Lucifer=-

Replies: 1
Views: 283

PostForum: Trash   Posted: 16-11-2018, 23:03:57   Subject: Cerere admin - = L U C I F E R = -
1. Nick: "- = L U C I F E R = -"
2. Varsta: 32
3. Vechimea pe server: 10 ore
4. Motivul cererii: eliminare codati, schimbare mapa etc
5. Accepti clauzele prevazute in Regulamentul serverului LiKe.freakz.ro ? Da.

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 02-12-2024, 13:02:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password