User
Pass
2FA

Search found 7 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Living bomb dmg exploit or wpe pro filtre?:O
MafiotuFaceDodge

Replies: 34
Views: 2290

PostForum: Trash   Posted: 07-07-2014, 17:09:00   Subject: Living bomb dmg exploit or wpe pro filtre?:O
[quote ascuns]
De cand,un cetatean trage un politist la raspundere? Si uite,hai ca sa iti raspund,las de la mine,treaca-mearga:
Nimeni de pe serverul acesta nu prezinta vreun tabard Furious,Relentless sau Wrathful. ...
  Topic: Living bomb dmg exploit or wpe pro filtre?:O
MafiotuFaceDodge

Replies: 34
Views: 2290

PostForum: Trash   Posted: 07-07-2014, 15:26:08   Subject: Living bomb dmg exploit or wpe pro filtre?:O
2350
Highest 3 man personal rating 2350
Iar la domnul Multywrath:
Highest 3 man team rating 2215
Highest 3 man personal rating 2207
De unde toate astea ?Mai aveti tupeu sa aratati si publicului ca aveti t2 pe chare.Nu a auzit nimeni de voi,iar personal rating-ul ala cu sigur ...
  Topic: Moldoveanu va invata Metin live via satellite!
MafiotuFaceDodge

Replies: 10
Views: 1988

PostForum: Romanian   Posted: 18-01-2014, 14:31:04   Subject: Moldoveanu va invata Metin live via satellite!
http://www.youtube.com/watch?v=gN2y6Ip6MvU
Avem aici acest Movie,care a fost recuperat prin ajutorul F.B.I. -ului si aceasta caseta va contine informatii uluitoare in ceea ce priveste METIN PVP.
Deci in concluzie :

Si tineti minte:
Razvan Dager
6 months ago

si daca nu suntem moldoveni nu putem intra ?
PS: Inca incercam sa ne dam seama ...
  Topic: Rezil JK skill JK bone link @ rogue
MafiotuFaceDodge

Replies: 84
Views: 9812

PostForum: Romanian   Posted: 15-01-2014, 17:41:41   Subject: Rezil JK skill JK bone link @ rogue
[quote ascuns]
Da oamenii sunt rank 1( ma rog erau...) toata lumea,ziceau ca sunt buni ca alea alea , s-a vazut rezultatul ! De moldovean ziceau astia ca are ca face ca drege,si un proof corect nu au adus,si uite la astia de erau pupati in cur=))) cum apare proof-u , bone link pe rogue , da! doar pe freakz puteai sa vezi asta.
Rogue cu double No'khaled rank 1 - Doar aici in top vedeai asa ceva
Hunter cu 2 sockete cu spell penetration - Doar in top ve ...
  Topic: Cum fac si eu asta?
MafiotuFaceDodge

Replies: 10
Views: 1356

PostForum: Romanian   Posted: 03-10-2013, 14:28:08   Subject: Cum fac si eu asta?
[quote ascuns]
Doamne fereste,nu il baneaza nimeni odata pe asta ...in IISUS
Ne-AM SATURAT DE TINE BA BAIETE,ODATA VII CA SA SCOATA STUNU LA ROGUE,ACUM VII CA NU VEZI NIMIC IN POZA,DUPA VII SI ZICI CA BATI TOT SERVERU 1v1 in DUEL CA TU ESTI SERGYcoadaDeLaMatura
PLEACA BA BAIETE NU MAI POLUA FORUMU ASTA; doamne fereste peste tot vii si tre sa iti folosesti unu din neuronii aia care mai mult are un creion dracu' decat tine,si sa vii sa zici un rahat aici pe forum. S-au saturat si gmii si playerii de tine,du-te ...
  Topic: New Freakz Exploit
MafiotuFaceDodge

Replies: 18
Views: 5169

PostForum: Other   Posted: 15-09-2013, 22:29:35   Subject: New Freakz Exploit
Concluzie: Ie multe rebuturi domle'
Stiu eu suspectii perfecti pentru topicu asta : http://armory.freakz.ro/team-info.xml?r=Genesis&t=IV+MoldovianRM+IV
Speqt: 20 meciuri,teamul 47. Mergi bine nepoate,foarte bine!Continua sa treci pe rosu,ca amenda creste!
  Topic: Join 2v2 Speqt/Rahun
MafiotuFaceDodge

Replies: 18
Views: 3800

PostForum: Romanian   Posted: 15-09-2013, 13:09:06   Subject: Join 2v2 Speqt/Rahun
Rahun/Speqt - http://armory.freakz.ro/team-info.xml?r=Genesis&t=IV+MoldovianRM+IV
suspectii sub numele de Tryskill,Ilovecc(pe off-chare).
Ei refuza sa dea queue impotriva playerilor peste 2k rate de pe main chare,motivul fiind pentru ca ei au scorul cu 0 loose din cauza ca fie a iesit Speqt din team si a scazut mmr,fie alte chestii,se roaga juma de server de ei sa dea queue insa suspectii baga replici gen ''vreti sa va farmez iar?'' ''Am batut toate combourile de pe server,ce rost are sa iti demonstrez ca te bat?'' si alte bazaconii gen ''intru te ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 29-07-2025, 00:34:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password