User
Pass
2FA

Search found 28 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Earthbind Totem
Morbidt

Replies: 47
Views: 7984

PostForum: Trash   Posted: 28-03-2012, 23:17:10   Subject: Earthbind Totem
[quote ascuns]
Nea caisa , cica hungering e normal sa fie dat prin los !
  Topic: Wintrade 3v3
Morbidt

Replies: 18
Views: 2292

PostForum: Trash   Posted: 22-03-2012, 10:30:04   Subject: Wintrade 3v3
Din cate stiu eu , au scazut unii de la ally mmr ... anyway sa se verifice logurile.
  Topic: Ban Turbokiller
Morbidt

Replies: 46
Views: 4495

PostForum: Trash   Posted: 12-03-2012, 11:04:37   Subject: Ban Turbokiller
Sincer nu te-a pus nimeni savi sa trolezi pe aici . Era problema intre mine si turbokill ... nu stiu de ce a trebuit sa vi sa te bag si tu ca chilotu'-n cur .
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 12-03-2012, 10:24:09   Subject: Ban Turbokiller
Si acum o dai in suferinte nu ? Daca m-a batut care e problema (desi m-a batut cu *** comp rdrud/sp , pe mag i-am dat 3-0) ? Asta sterge ce a facut ? Da' bine ca nu ...
Daca te-ai saturat de prostiile noastre , de ce mai insisti ? Ti-ai expimat punctul de vedere , acum gtfo.
Posturi unite automat, 12-03-2012, 10:24:09
Bossutai , acum srry bro , dar trebuie sa fi retardat sa ...
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 12-03-2012, 08:59:19   Subject: Ban Turbokiller
Ma bossutai , care e problema ta ? Am postat eu ceva in legatura cu tine ? Pana acum urlai ca dadeam bs la low hp ... dupa arena de ieri in care si zeul de turbokill a folosit aceeasi chestie , vad ca schimbi subiectu si zici ca petu de la mage nu important , ori asta ecea mai proasta afirmatie care am auzit-o ... daca nu esti melee dps , sau nu ai mage , te rog stai in banca t ...
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 11-03-2012, 13:01:17   Subject: Ban Turbokiller
Da ma turbokill , tu ma acuzi pe mine ca dau bs la low hp ... Vorbea unu care la 20k da bs si se duce la loss vs fmage rogue ... Iti doresc sa iei un ban cat mai lung pt pet abuse.
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 11-03-2012, 09:11:59   Subject: Ban Turbokiller
[quote ascuns]
Nu inteleg de ce te bagi. Te-au iertat gm-ii pt un bug abuse si acum ai prins glas ?
Daca nu merge sa muti petu , ce cauta pe arena ? Cum explici asta ? Numai lui i se intampla , si are un bulan enorm , sa fuga petu acolo exact cand ma apuc sa dau dmg in el ...
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 11-03-2012, 00:08:16   Subject: Ban Turbokiller
Da frate , te cred . Asa sunt si eu , cei care ma cunosc stiu asta , dar in 5 arene in care am picat cu ei mereu a facut asa. Probabil asa fac vs fiecare team care incearca sa-i bata petu . na daca tu consideri ca e normal ... close topic then.
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 10-03-2012, 23:33:12   Subject: Ban Turbokiller
[quote ascuns]
Deci asa vb in vant pot arunca si eu ... Tu nu faci arene to cu warr ? Daca pici vs un mage asa pot zice si eu ca da bs ca sa scape de dmg de la fb , cand el da bs pt burst ...
Daca tu aduci vreo dovada ca am facut ce ziceti voi , eu imi dau delete la char.
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 10-03-2012, 21:24:06   Subject: Ban Turbokiller
Ce bug de la server ma ? E bug de la server sa trimiti petu pe arena cand dau dmg in el ? Ia zi ...
Inca o data , acest topic e pt pt lu' turbokiller . Daca vrei sa trolezi pt alte chestii , faci un topic separat ...
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 10-03-2012, 19:22:29   Subject: Ban Turbokiller
[quote ascuns]
Scuza-ma ca te intreb , da' esti prost ? Eu am 1 min 25 de sec cd la bs , el 28 sec la fear ... cum poti spune ca la fiecare fear eu dau bs ? ... si petu petu' ala are cd 3 minute (sau 2 , nu-s mag , asa ca nu stiu sigur) , si daca il omori are un frozen in - , asa ca nu inteleg de ce va bagati ? A gresit sa plateasca , oricum nu ia permanent , dar sa se invete minte . Si daca te plictisesc meciurile mele , de ce te mai uiti ?
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 10-03-2012, 18:58:53   Subject: Ban Turbokiller
[quote ascuns]
Daca ai vreo dovada ca am dat bs la low hp ca sa scap , fa un topic nou , si o sa-mi iau ban pt exploit , pana atunci , in topicul asta , STFU ! Ma asteptam sa ai putin fair-play in tine , da' vad ca tot pe mine ma scoti vinovat ...
Deathangel, tu vezi-ti ma de clasa aia a ta buguit si nu mai vb de altii ... sa vb cu mine cand te-oi mai baga eu in seama , ca vad ca faci pe grozavu' cand ti se da prea multa atentie.
Morbidt

PostForum: Trash   Posted: 10-03-2012, 17:33:31   Subject: Ban Turbokiller
Numele suspectului:Turbokiller
Data/ora:10 martie , ora 16:30
Detalii:Exploit la pet , si-l urca pe arena cand vroiam sa-l omor.
Realm:Genesis
Screenshot: http://shareimage.ro/viewer.php?file=dmwff2z6nh1ecdyn46et.jpg , http://shareimage.ro/viewer.php?file=10wroisy3epve2ro29i.jpg
  Topic: [REJECTED] Feralul se scaleaza prost cu gearul
Morbidt

Replies: 17
Views: 2764

PostForum: Trash   Posted: 10-02-2012, 09:22:47   Subject: [REJECTED] Feralul se scaleaza prost cu gearul
[quote ascuns]
Mai bine te-ai duce si ti-ai face temele si ti-ai invata lectiile pt. saptamana viitoare ... - Deci nu mai suport copii de genu' asta. Vino frate cu dovezi ca da dmg prea mare ; eu sunt warrior si am observat ca feralul da mult mai putin decat dadea inainte , ceea ce nu e normal , pe blizz e una din clasele op ...
+1 pt. post , hope it will get fixed.
  Topic: Best Player In Class [GENESIS]
Morbidt

Replies: 613
Views: 159075

PostForum: Trash   Posted: 07-02-2012, 19:03:32   Subject: Best Player In Class [GENESIS]
Mage: Failed
Priest: Lizz (disc) , Ridley (shadow)
Warlock: Mupy , singurul care se poate numi warlock , cei "pro" de pe lk au dat reroll pe clase faceroll.
Rogue: Raytorr
Druid: Paulyk (feral) , Sunrazor (resto) , Kigy (boomkin)
Hunter: ---
Shaman: Shay / Nightwalk (ambii resto)
Warrior: Tonny / Enrg
Death Knight: Noobixqq
Paladin: Deadmouselol (retribution) , Ashleigh (holy)

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 13-11-2024, 12:27:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password