Nu ma pot abtine sunteti amuzanti. Eu ii zic lui bebeto TOCMAI ca nu bulan si el imi zice "daca era bulan e exagrat". Nu omule eu nu tin tinta la piept cum te invata alti "jucatori" ...
@ Bebeto. Repet: oamenii merg spre mine parca ar fi in filmul 300 si eu tin tinta la cap + ceva reflexe. Ar fi fost prea jenant sa NU le dau head.
Si o chestie. E normal sa dau NUMAI in cap. In fond ...
Lasa bulanul omule eu vb de SKILL adica talent/experienta. Daca vrei iti dau poza de pe Google cu castile mele si o sa se explice de la sine "bulanul" ala. Eu nu joc la bulan joc la certitud ...
Mdea scuze....sunt arogant cand e pe chestii de genul. Dar nah... sunt constient si mandru de aronganta mea.
Oricum pana la unban. Ms pt filmulet poate il editez cu altele si fac cv frumos.
Da am vazut demo. Dar sa imi explice cineva unde vede aim. Sau e cod sa tii tinta mereu la cap? De 3 mape jucatorii erau parca morti...UNU nu stie ce e aia Strafe aici. UNU nu se misca cand trage si n ...
Nick-ul : Havok
Data + ora: Azi (12/03/2013) ora 22:00
Harta: de_dust6
Admini online: Nu stiu si nici n'ar trebui sa-mi pese. De ce ar trebui sa ma uit EU dupa admini ca sa ghicesc cine mi'a dat b ...
Salut all. Joc pe freakz de cateva saptamani dar acum am vazut Topicul si m'am gandit sa fac cont si pe forum si sa postez. Am 19 ani si imi place sa joc cam orice clasa dar main-urile mele sunt Shamm ...