Author |
Message |
Topic: Wiping all Seasonal Rewards |
Neversac
Replies: 27
Views: 8847
|
Forum: Trash Posted: 28-02-2017, 03:40:23 Subject: Wiping all Seasonal Rewards |
wafty , imi bag pulain toata ma-ta si ma pis pe tine de gunoi prost, unde morti tai ma bagi pe mine ca am facut wintrade? ca imi bag **** in ma-ta de bulangiu ratat ,. nu mai fii olog si prost si ma ... |
Topic: Wiping all Seasonal Rewards |
Neversac
Replies: 27
Views: 8847
|
Forum: Trash Posted: 24-02-2017, 13:18:15 Subject: Wiping all Seasonal Rewards |
it would be a good idea, but only for rahun's partners who got their title carried by hacks and exploits (point Cbalife) - And not only delete Rahun and Rahun's partners titles but some playe ... |
Topic: [REJECTED] Recover items |
Neversac
Replies: 4
Views: 1313
|
Forum: Item Recovery Posted: 23-02-2017, 18:37:06 Subject: [REJECTED] Recover items |
, Tu ala care se crede Frumos in spatele monitorului si nu la vazut nimeni niciodata , esti panal rau ,sincer nu mai fii tryharder ca esti prea terminat sa vorbesti cu mine , o dai in arefe de eng ... |
Topic: [REJECTED] Recover items |
Neversac
Replies: 4
Views: 1313
|
Forum: Item Recovery Posted: 23-02-2017, 15:22:32 Subject: [REJECTED] Recover items |
Sincer sa fiu , ma cam doare in cur de tine , Contul tau il am tot de la tine la fel cum aveam si Contul cu wanjintv . + de asta ti ai sters itemele sa fii victima , pentru ca esti un hacker nesuferi ... |
|