Author |
Message |
Topic: ceva interesant! help |
No_CodeX
Replies: 9
Views: 1388
|
Forum: Resources Posted: 11-10-2009, 15:50:24 Subject: ceva interesant! help |
se pare ca nu ma poate ajuta nimeni asta e mai incerc si in alta parte poate nu ma lasa balta. salutare tuturor |
No_CodeX
|
Forum: Resources Posted: 08-10-2009, 23:15:21 Subject: ceva interesant! help |
da mane dar e o problema ca eu inteleg engleza , o mai si vorbesc , o mai si citesc cat de cat dar de scris in engleza nu reusec )))))) am incercat sa fac ceva cu ajutoru unui tranzlator dar se p ... |
No_CodeX
|
Forum: Resources Posted: 07-10-2009, 15:49:33 Subject: ceva interesant! help |
nu e vorba ca tin sa te corectez ca as avea eu ceva cu faptul ca nu ti-a placut scoala. singura problema e ca suntem obisnuiti sa citim repede si ne este greu sa citim cu dezacorduri sau orice fel de ... |
No_CodeX
|
Forum: Resources Posted: 07-10-2009, 12:42:35 Subject: ceva interesant! help |
eu am incercat sa modific un plugin anticamp dar nu reusisem decat sa fac sa nu dea slap echipei t dupa ce punea bomba si echipei ct nu ii dadea slap deloc indiferent de locul in care era pe harta si ... |
No_CodeX
|
Forum: Resources Posted: 07-10-2009, 12:19:28 Subject: ceva interesant! help |
nu mi-a placut scoala asa ca nu ma intereseaza comentariile despre felul in care am scris macar nu scriu cu sh,th tz si mai stiu eu ce alte tampenii dar trecand peste aceasta mica problema multumesc ... |
No_CodeX
|
Forum: Resources Posted: 07-10-2009, 10:03:55 Subject: ceva interesant! help |
Hai sa va explic ce a-si dorii. Ma intereseaza foarte mult doua pluginuri care stiu ca se pot face si le-am mai intalnit pe servere dar din pacate nu am reusit sa dau de ele pe net sub nici-o forma , ... |
|