User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Rezolvat] [Rezolvat] CERERE UNBAN
NoeXceSS

Replies: 15
Views: 2126

PostForum: Unban request / Complaints   Posted: 05-09-2015, 19:12:03   Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] CERERE UNBAN
[quote ascuns]
Ok am inteles partea cu votul ! dar banul meu tot aiurea a fost dat -... eu nu consider ca cele 2 propozitii care eu le'am scris in chat au ofensat adminii si e motiv de ban...dar te las sa decizi tu ...
NoeXceSS

PostForum: Unban request / Complaints   Posted: 05-09-2015, 18:27:54   Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] CERERE UNBAN
[quote ascuns]
Nu am zis ca tu mi-ai dat ban ! am spus ca tu ai fost adminul care a cerut harti de vot...acum care cum ati dat la vot nu am de unde sa stiu... problema e ca nu a fost corect ! - ...asta ma deranjeaza ! mai imi iau si ban pt ca am sesizat...
NoeXceSS

PostForum: Unban request / Complaints   Posted: 05-09-2015, 18:08:52   Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] CERERE UNBAN
[quote ascuns]
Bun am inteles ! S'a simtit ofensat de ce am spus eu .. ok , trecem peste ,e ban temporar...dar acum ia zi tu o parere la asta :
Adminul cere harti pentru schimbare(in cazul nostru Cutza) !
3-4 playeri cer harta ZZ la vot (harta nu mai fusese inainte ) dupa care un player (nickname de fata) se trezeste ca harta aia ...
NoeXceSS

PostForum: Unban request / Complaints   Posted: 05-09-2015, 17:43:44   Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] CERERE UNBAN
Serios ?! Nu mai am voie sa vorbesc cu ceilalti jucatori sau ce?? Eu pur si simplu mi'am spus o parere din moment ce tu nu ai dat la vot ce au cerut playerii. Am avut un limbaj adecvat si nu am jignit pe nimeni ! Dar vad ca te'ai simtit cu musca pe caciula si ce ai zis tu... stai ca ii dau ban lu asta... , Asta nu e motiv de ban -
NoeXceSS

PostForum: Unban request / Complaints   Posted: 05-09-2015, 16:49:45   Subject: CERERE UNBAN
Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): NoeXceSS
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 05.09.2015 / 17:25
Harta (pe care s-a produs incidentul): AWP_bycastor
Admini online (care erau pe server in acel moment): Cutza, Iuda
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): Iuda
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): Am scris cuvantul "pasarica"
D ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 11-02-2025, 00:47:15
Copyright info