[quote ascuns] Ok am inteles partea cu votul ! dar banul meu tot aiurea a fost dat ... eu nu consider ca cele 2 propozitii care eu le'am scris in chat au ofensat adminii si e motiv de ban...dar te las sa decizi tu ...
[quote ascuns] Nu am zis ca tu mi-ai dat ban ! am spus ca tu ai fost adminul care a cerut harti de vot...acum care cum ati dat la vot nu am de unde sa stiu... problema e ca nu a fost corect ! ...asta ma deranjeaza ! mai imi iau si ban pt ca am sesizat...
[quote ascuns] Bun am inteles ! S'a simtit ofensat de ce am spus eu .. ok , trecem peste ,e ban temporar...dar acum ia zi tu o parere la asta :
Adminul cere harti pentru schimbare(in cazul nostru Cutza) !
3-4 playeri cer harta ZZ la vot (harta nu mai fusese inainte ) dupa care un player (nickname de fata) se trezeste ca harta aia ...
Serios ?! Nu mai am voie sa vorbesc cu ceilalti jucatori sau ce?? Eu pur si simplu mi'am spus o parere din moment ce tu nu ai dat la vot ce au cerut playerii. Am avut un limbaj adecvat si nu am jignit pe nimeni ! Dar vad ca te'ai simtit cu musca pe caciula si ce ai zis tu... stai ca ii dau ban lu asta... , Asta nu e motiv de ban
Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): NoeXceSS
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 05.09.2015 / 17:25
Harta (pe care s-a produs incidentul): AWP_bycastor
Admini online (care erau pe server in acel moment): Cutza, Iuda
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): Iuda
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): Am scris cuvantul "pasarica"
D ...