Author |
Message |
Topic: Shop: Social Media / CD KEYS STEAM BEST PRICE |
Pastrama
Replies: 0
Views: 539
|
Forum: Selling Posted: 24-07-2018, 16:10:41 Subject: Shop: Social Media / CD KEYS STEAM BEST PRICE |
Salutare tuturor!
Astazi am sa va prezint magazinul meu.
El este impartit in mai multe categorii.
1.Social Media(like-uri/followers pe instagram/youtube/facebook/twitter)
2.CD Keys Steam la cele m ... |
Topic: Vand cd key Steam! Best Price. |
Pastrama
Replies: 4
Views: 1187
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 08-06-2018, 09:23:49 Subject: Vand cd key Steam! Best Price. |
[quote ascuns] Nu este nici unul dintre aceste jocuri free.
Multumesc la fel. |
Pastrama
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 07-06-2018, 18:28:37 Subject: Vand cd key Steam! Best Price. |
Sunt toate random, ai sanse sa castigi ori ce fel de joc.
Pentru ca pur si simplu nu e teapa, exista tot felul de intermediari.
In al 2-lea rand, nu trebuie sa cumperi de 50 euro direct, poti cumpara de 1 2 euro, ce nemancat ar da teapa pentru 1 2 euro?
Mer ... |
Pastrama
|
Forum: Sales / Buys - Steam Posted: 07-06-2018, 14:57:06 Subject: Vand cd key Steam! Best Price. |
Salutare tuturor.
Astazi am decis sa vand cateva pachete de cd key steam.
Toate cheile sunt Random, au sansa sa fie PUBG/CS GO/GTA 5/ETC. Depinde de noroc.
Perfecte pentru a face cadouri persoanelor apropiate, sa faci nivel pe steam ori pur si simplu sa ai ... |
Topic: Platesc pentru membri in grupuri facebook |
Pastrama
Replies: 0
Views: 610
|
Forum: Buying Posted: 24-05-2018, 17:27:09 Subject: Platesc pentru membri in grupuri facebook |
Daca ai conturi de facebook special pe nisa de gaming si vrei sa faci ceva bani, esti in locul potrivit.
Daca vrei sa faci un banut ,ei bine, eu cumpar oameni pentru grupurile mele de pe facebook.
Platesc 0,1 euro pentru 100 membri.
Banii sunt transferati ... |
Topic: Platesc pentru membri in grupuri facebook |
Pastrama
Replies: 1
Views: 674
|
Forum: Selling Posted: 24-05-2018, 17:26:36 Subject: Platesc pentru membri in grupuri facebook |
Daca ai conturi de facebook special pe nisa de gaming si vrei sa faci ceva bani, esti in locul potrivit.
Daca vrei sa faci un banut ,ei bine, eu cumpar oameni pentru grupurile mele de pe facebook.
Platesc 0,1 euro pentru 100 membri.
Banii sunt transferati ... |
|