Author |
Message |
Topic: The Cataclysm Avengers |
Proteusroo
Replies: 2
Views: 676
|
Forum: Trash Posted: 26-10-2010, 16:51:30 Subject: The Cataclysm Avengers |
===PvE HORDE GUILD===
Description :
...Dupa o mica pauza bine-meritata, am hotarat sa ne intoarcem, de data asta cu patch-ul 3.3.5, pentru a reaminti gamerilor cine suntem. Vom raspunde rapid, la fe ... |
Topic: Owner te rog sa te uiti putin! |
Proteusroo
Replies: 7
Views: 1141
|
Forum: Romanian Posted: 25-10-2010, 16:56:19 Subject: Owner te rog sa te uiti putin! |
[quote ascuns] Bravo ptr izbanda 600 min mute ptr ca am zis ca gm de 2 lei si k nu faceti nimica[unii dintre gm]
fhreeman a fost singurul care s-a implicat in rest.
ai putea sa scoti macar mute-ul ? |
Proteusroo
|
Forum: Romanian Posted: 25-10-2010, 16:05:21 Subject: Owner te rog sa te uiti putin! |
in fine m-au ajutat niste prieteni si l-am refacut!.....ms oricum, unii GM-i nu isi fac treaba dau doar mute daca nu-s in stare sa rezolve probleme ---- in special Aeeria --- mi-a dat mute 900 minute ptr ca i-am zis ca nu face nimica altceva decat sa stea sa s ... |
Proteusroo
|
Forum: Romanian Posted: 25-10-2010, 15:40:38 Subject: Owner te rog sa te uiti putin! |
Bosul da numai evade am stat 1 ora si 40 min ca sa ajungem la bosu asta si am ajuns la final si un GM mi-a dat mute ptr ca am cerut ajutor si i-am zis k sa invete sa fie gm dupa sa dea numa mute in stanga si in dreapta k sa ajute playerii nu poate ,dar mut ... |
Topic: BUG [OLD KINGDOM] |
Proteusroo
Replies: 3
Views: 826
|
Forum: Trash Posted: 25-10-2010, 15:38:36 Subject: BUG [OLD KINGDOM] |
Bosul da numai evade am stat 1 ora si 40 min ca sa ajungem la bosu asta si am ajuns la final si un GM mi-a dat mute ptr ca am cerut ajutor si i-am zis k sa invete sa fie gm dupa sa dea numa mute in stanga si in dreapta k sa ajute playerii nu poate ,dar mut ... |
|