User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: The Cataclysm Avengers
Proteusroo

Replies: 2
Views: 676

PostForum: Trash   Posted: 26-10-2010, 16:51:30   Subject: The Cataclysm Avengers
===PvE HORDE GUILD===
Description :
...Dupa o mica pauza bine-meritata, am hotarat sa ne intoarcem, de data asta cu patch-ul 3.3.5, pentru a reaminti gamerilor cine suntem. Vom raspunde rapid, la fe ...
  Topic: Owner te rog sa te uiti putin!
Proteusroo

Replies: 7
Views: 1141

PostForum: Romanian   Posted: 25-10-2010, 16:56:19   Subject: Owner te rog sa te uiti putin!
[quote ascuns]
Bravo ptr izbanda 600 min mute ptr ca am zis ca gm de 2 lei si k nu faceti nimica[unii dintre gm]
fhreeman a fost singurul care s-a implicat in rest.
ai putea sa scoti macar mute-ul ?
Proteusroo

PostForum: Romanian   Posted: 25-10-2010, 16:05:21   Subject: Owner te rog sa te uiti putin!
in fine m-au ajutat niste prieteni si l-am refacut!.....ms oricum, unii GM-i nu isi fac treaba dau doar mute daca nu-s in stare sa rezolve probleme ---- in special Aeeria --- mi-a dat mute 900 minute ptr ca i-am zis ca nu face nimica altceva decat sa stea sa s ...
Proteusroo

PostForum: Romanian   Posted: 25-10-2010, 15:40:38   Subject: Owner te rog sa te uiti putin!
Bosul da numai evade am stat 1 ora si 40 min ca sa ajungem la bosu asta si am ajuns la final si un GM mi-a dat mute ptr ca am cerut ajutor Dosent Matter si i-am zis k sa invete sa fie gm dupa sa dea numa mute in stanga si in dreapta k sa ajute playerii nu poate ,dar mut ...
  Topic: BUG [OLD KINGDOM]
Proteusroo

Replies: 3
Views: 826

PostForum: Trash   Posted: 25-10-2010, 15:38:36   Subject: BUG [OLD KINGDOM]
Bosul da numai evade am stat 1 ora si 40 min ca sa ajungem la bosu asta si am ajuns la final si un GM mi-a dat mute ptr ca am cerut ajutor Dosent Matter si i-am zis k sa invete sa fie gm dupa sa dea numa mute in stanga si in dreapta k sa ajute playerii nu poate ,dar mut ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 25-07-2025, 04:00:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password