Author |
Message |
Topic: sugeti **** cu quitu vostru |
P!zZaRo
Replies: 2
Views: 774
|
Forum: Trash Posted: 03-03-2012, 20:20:14 Subject: sugeti **** cu quitu vostru |
sugetio maxim |
Topic: reclamatie sascha ...scorpio |
P!zZaRo
Replies: 2
Views: 403
|
Forum: Trash Posted: 01-03-2012, 11:54:22 Subject: reclamatie sascha ...scorpio |
aimu e evident la banel ) ii sare tinta numa nu prea le are cu cs |
Topic: Reclamatie DiavolitzA |
P!zZaRo
Replies: 14
Views: 1405
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 22:33:40 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
cererea e facuta si nu am ridicat tonu sau ceva vreau doar sa se vada k is curat si care nu au dea face sa se bage si mam enervat pe alex ala k tot imi da wuit frate ast prima data un verdict daca se ... |
P!zZaRo
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 15:28:03 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
edit este dak nu vezi scuzele de rigoare need glases si lasati quiturile pana vede cineva care stie ssi dak el va considera k sunt codat imi da ban si asta e...dar pana atunci lasati quiturile nu mai ... |
P!zZaRo
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 14:43:56 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
[quote ascuns] altu ma da scutitma cu parerile voastre deabea stiti tine arma in mana si vati gasit sa vorbiti vreau sa vb doar cei care sunt in masura si au harab de cs si stiu sa analizeze un demo restu nu mai ... |
P!zZaRo
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 14:06:26 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
deci ma bufneste rasu cand vad ce spuneti ) da va inteleg tre sa mai cresteti ca sa intelegi unele chesti ...sfatu meu e play cs cat de mult ca ma inveti si tu chesti noi cat despre quitu care lam luat astept parera unui admin sau moderator parerea ta ma ... |
P!zZaRo
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 13:41:13 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
LOL DEMO CARE LAI FACUT TU NU DEMONSTREAZA NIMIK DAK vroiai puteai sa ma rogi si imi faceam eu demo si til dadeam sa fie si mai concludent team amintat la nervi ...dam kick / ban ma rog ban nu poti probabil ejti helpe dar nu quit.. parerea mea e ca poti p ... |
P!zZaRo
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 13:25:40 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
[quote ascuns] cu tot cu steamu meu ce? imi dai quit aiurea nai habar de cs si teai gasit sa imi dai tu quit dami ban daca am coduri si demonstreaza ca sunt n metode da nu`mi da quit aiurea... |
P!zZaRo
|
Forum: Trash Posted: 29-02-2012, 13:20:34 Subject: Reclamatie DiavolitzA |
Nickul tau: P!zZaRo
Nickul adminului pe care il reclami: Diavolitza and alexlicious sau ceva de genu nu apuc sa le vad nicku k imi iau quit si ss nu am cum sa fac
Motivul | Regula pe care a incalcat-o: quit degeaba
Dovada | Screenshot | Consola : nam avut cum sa fac
Deci imi iau quit fara motiv as vrea sa se ... |
|