User
Pass
2FA

Search found 9 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: sugeti **** cu quitu vostru
P!zZaRo

Replies: 2
Views: 774

PostForum: Trash   Posted: 03-03-2012, 20:20:14   Subject: sugeti **** cu quitu vostru
sugetio maxim
  Topic: reclamatie sascha ...scorpio
P!zZaRo

Replies: 2
Views: 403

PostForum: Trash   Posted: 01-03-2012, 11:54:22   Subject: reclamatie sascha ...scorpio
aimu e evident la banel -) ii sare tinta numa nu prea le are cu cs -
  Topic: Reclamatie DiavolitzA
P!zZaRo

Replies: 14
Views: 1405

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 22:33:40   Subject: Reclamatie DiavolitzA
cererea e facuta si nu am ridicat tonu sau ceva vreau doar sa se vada k is curat si care nu au dea face sa se bage si mam enervat pe alex ala k tot imi da wuit frate ast prima data un verdict daca se ...
P!zZaRo

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 15:28:03   Subject: Reclamatie DiavolitzA
edit este dak nu vezi scuzele de rigoare need glases si lasati quiturile pana vede cineva care stie ssi dak el va considera k sunt codat imi da ban si asta e...dar pana atunci lasati quiturile nu mai ...
P!zZaRo

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 14:43:56   Subject: Reclamatie DiavolitzA
[quote ascuns]
altu ma da scutitma cu parerile voastre deabea stiti tine arma in mana - si vati gasit sa vorbiti vreau sa vb doar cei care sunt in masura si au harab de cs si stiu sa analizeze un demo restu nu mai ...
P!zZaRo

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 14:06:26   Subject: Reclamatie DiavolitzA
deci ma bufneste rasu cand vad ce spuneti -) da va inteleg tre sa mai cresteti ca sa intelegi unele chesti ...sfatu meu e play cs cat de mult ca ma inveti si tu chesti noi - cat despre quitu care lam luat astept parera unui admin sau moderator parerea ta ma ...
P!zZaRo

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 13:41:13   Subject: Reclamatie DiavolitzA
LOL DEMO CARE LAI FACUT TU NU DEMONSTREAZA NIMIK DAK vroiai puteai sa ma rogi si imi faceam eu demo si til dadeam sa fie si mai concludent - team amintat la nervi ...dam kick / ban ma rog ban nu poti probabil ejti helpe dar nu quit.. parerea mea e ca poti p ...
P!zZaRo

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 13:25:40   Subject: Reclamatie DiavolitzA
[quote ascuns]
cu tot cu steamu meu ce? imi dai quit aiurea nai habar de cs si teai gasit sa imi dai tu quit dami ban daca am coduri si demonstreaza ca sunt n metode da nu`mi da quit aiurea...
P!zZaRo

PostForum: Trash   Posted: 29-02-2012, 13:20:34   Subject: Reclamatie DiavolitzA
Nickul tau: P!zZaRo
Nickul adminului pe care il reclami: Diavolitza and alexlicious sau ceva de genu nu apuc sa le vad nicku k imi iau quit si ss nu am cum sa fac
Motivul | Regula pe care a incalcat-o: quit degeaba
Dovada | Screenshot | Consola : nam avut cum sa fac -
Deci imi iau quit fara motiv as vrea sa se ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 01-12-2024, 13:01:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x