User
Pass
2FA

Search found 9 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
Qwidd

Replies: 31
Views: 2202

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 21:01:42   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
[quote ascuns]
Zici si daca donez pt admin cu tot ca injur ?? ce zici nu iau ???...sau daca schimb numele ip (am ip dinamic) nu ma mai cunoaste nimeni si zici ca nu pot lua .. te inseli amarnic
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 20:55:23   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
Hai gata ca n-am chef sa ma cert cu voi...Dar nu suport sa vad oameni care mint...Auzi la el cica arctic...ksm a fost de fata si stie ca badblood a fost...numai ca mnoa se teme si Iaurt sa nu piarda adminu si minte ce poate..pacat ca nu am facut poza la ce mapa era ...macar sa caute sh!ka sa vada ..a fost ieri dupa-amiaza... sa vada chatu si pe ce mapa

Posturi unite automat, 20-08-2015, 21:55:23

[quote ascuns]
Eu nu vr sa iau admin pt ca nu imi place sa adminez ... si cine zice ca nu iau daca stau 24/24 fac si score pt ca ma pricep la dr...deci...
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 20:50:38   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
Posturi unite automat, 20-08-2015, 21:50:38

Poi logic ca toti il credeti pe iaurt clar..e admin pe server se da bun,prietenos.. etc etc... Vr sa mentionez sa comenteze doar Sh!ka sa verifice ca mapa era badblood ...plm mai si minte cica arctic ...Macar sa verifice nu sa dea t/c fara sa observe ce minte iaurt
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 20:45:53   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
[quote ascuns]
aaa ca dai ban la codati gag la aia care merita ce mult de lucru asta oricine poate...faza-i ca toti il aparati pe Smantana ala..care minte cat poate..
si in ultimul timp nu prea vad eu admini care sa isi faca trb ..dar in fine ..
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 20:43:35   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
Gandeste-te* "__" xanariadcu specimene uuu ai invatat un cuvant nou
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 20:36:25   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
pe munte - sictir - ca doar admini de stat tablou .atata ce sh!ka ce e mai bun dar voi restu ..vorba aceea Una vi-i cununa
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 20:13:24   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
arctic tu esti prost ??? era badblood pot sa fac apriu cu tine pe cat vreau ca am martori lasa ca ii spun imd sa scrie tu ori esti prost ori esti prost ...cica arctic .. Inca si Tupeu mancami-ai...
Il rog din suflet pe sh!ka sa verifice ce mapa era atuncea cand mi-a dat ban...mai si minte jegu....vrea sa se scoata...cica portale..ca era badblood jur pe ce vrei tu ...si stiu ca era si ksm de fata ...
P.S pls sh!ka daca poti verifica sa vezi ce minte ca sa se scoata... era badblood asa ca gurita si nu mai minti
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 20-08-2015, 09:13:16   Subject: [Rezolvat] Reclamatie Iaurt
[quote ascuns]
Vreau sa mentionez ca pe mapa respectiva nu erau portale era badblood v2 sau v3 nu mai stiu sigur asa ca iaurt nu mai intoarce...acolo nu erau portale in primu rand...si in al 2-lea rand unde stateam degeaba ca dupa ce mi-am luat arma si hp te-am atacat
si apropo ce legatura are cu playerii nu au voie sa stea decat max 30 sec la o capcana ..in timp ce fac mapa cu bhop nu stau ca toti noobi asta nu a re nicio legatura cu reclamatia...
Qwidd

PostForum: Trash   Posted: 19-08-2015, 14:47:14   Subject: Reclamatie Iaurt
Nick reclamant: Qwidd
Nick admin: Iaurt
Motiv: El era tero pe o mapa si cand am ajuns la el el fiind invizibil...am luat hp 500-700 awp..dupa m-am indepartat putin de el mi-am luat ak si dupa l-am atacat ...si el zicea ca merit ban pt ca asa scrie in regulament ca nu ai voie sa stai degeaba la intrare tero ...eu chiar nu stateam degeaba vroiam sa-mi iau arma si am plecat 10-20 m in timp ce tragea in mine luam hp...si apoi am mers sa il atac...asa ca nush dc ban
Dovezi: http://imgur.com/H35mN3T,obDkej1,UMWbwV0
http://imgur.com/H35mN3T,obDkej1,UMWbwV0#1
http://imgur.com/H35mN3T,obDkej1,UMWbwV0#2

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 21-07-2025, 12:35:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password