User
Pass
2FA

Search found 16 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: reclamatie admin robeert
RaA

Replies: 8
Views: 795

PostForum: Trash   Posted: 16-04-2013, 17:30:10   Subject: reclamatie admin robeert
[quote ascuns]
uite aici om cu cap... nu mi se pare corect sa iau ban.. si sa nu aibe dovada mai ales ca e doar admin si nu owner..
RaA

PostForum: Trash   Posted: 16-04-2013, 17:22:51   Subject: reclamatie admin robeert
[quote ascuns]
foarte tare ma.. si eu daca iti zic ca unu face block sau il vad pe unu cu saci si lm nu ma crezi decat daca am demo sau ss`uri.. tu de ce nai facut ss ma ? meri ma de aici cu deastea.. mai vazut tu ce sa-ti zic.. trebuia sa faci poza prietenas
RaA

PostForum: Trash   Posted: 16-04-2013, 16:30:17   Subject: reclamatie admin robeert
[quote ascuns]
Bai OMULE AM ZIS CA VREAU SA VAD DOVADA CA AM PUS EU SACI + LM CA EU NU TIN MINTE SA FI PUS... NUMI DA TU MIE DEASTEA DIN REGULAMENT CA LE STIU STAI CALM.. MAI BANAT AIUREA PENTRU PROPRIA TA PLACERE - EU VREAU SA VAD DOVADA AI SS? AI DEMO ? ARATAMI !
RaA

PostForum: Trash   Posted: 16-04-2013, 15:36:06   Subject: reclamatie admin robeert
bun am primit ban acum 5 minute pe motivu saci + lm .. vreau si eu o dovada.. ca eu azi nici vorba sa pun si saci si lm Dosent Matter
VREAU O DOVADA am luat ban pe nedrept
http://i47.tinypic.com/zxmf6u.jpg
  Topic: unban rapp
RaA

Replies: 2
Views: 404

PostForum: Trash   Posted: 09-04-2013, 21:14:37   Subject: unban rapp
Titlu(Subiect): Cerere unban nume
Nick: Rapp
Adminului care a dat ban: flocea
Ip-ul tau/SteamID:
Data si Ora banului: acum 1-2 zile
Timp : am primit ban pentru 1 zi si 9 ore si 20 de minute.. dar tot asa imi arata de 1 zi jumate de ce?
Motivul: vreau un ban.. consider ca pt o injuratura zisa la nervi si vreau sa-mi cer sincer scuze... as dorii unban pls:(
  Topic: Reclamatie rapp
RaA

Replies: 4
Views: 744

PostForum: Trash   Posted: 07-04-2013, 23:01:58   Subject: Re: Reclamatie rapp
[quote ascuns]
bai omule nu pricep ce ai de castigat aici... ala era laserul lui BoG si nici nu era baricada cu el.. eu ma jucam cu sacii mei atata tot prietene lm`u ala a lui bog era in spate.. nu eu lam pus naveam ce sa fac!!!
  Topic: Reclamatie admin sneek
RaA

Replies: 13
Views: 1453

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 23:58:28   Subject: Reclamatie admin sneek
Posturi unite automat, 05-04-2013, 00:58:28

[quote ascuns]
INCA CEVA? AM SCRIS "RETARDAT MINTAL SAU NEBUN MA "? BA TU NU VEZI CA TE FACI SINGUR DE RAS? UITETE LA POZA CA DOAR TU AI FACUT-O AMICE -- HAI SALUT CU VRAJELI DEASTEA IEFTINE.. MOTIVE DE CACAO PENTRU 10 ORE BAN.. HAI MA MA LASI ?
RaA

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 23:43:35   Subject: Reclamatie admin sneek
[quote ascuns]
foarte tare - ce limbaj mai.. cauta in dictionar cuvantul " retardat sau retard.. " nu se incadreaza la capitolul jigniri,injuraturi.. oricum 10 ore de ban pentru un cuvant care nu se incadreaza in categoria injuraturi.. mi se pare aberant - si un abuz de admin..
RETÁRD I. s. n. întârziere. ◊ (tehn.) amânare introdusã într-o transmisiune. ◊ (med.) stare a unei persoane a cãrei dezvoltare este mai puțin evoluatã decât a altora. II. adj. inv. (despre medicamente) cu efect prelungit, datoritã acțiunii unor substanțe absorbite încet de organism. (< fr. retard) te ...
RaA

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 23:14:47   Subject: Reclamatie admin sneek
[quote ascuns]
mai eu tot nu pricep de ce am primit ban azi din nou... tu chiar nu intelegi ca nu pentru tine era ce am scris eu la cealalta reclamatie ? Surprise
  Topic: Reclamatie Rapp.
RaA

Replies: 7
Views: 913

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 22:50:21   Subject: Re: Reclamatie Rapp.

CUM SA MA REFER LA TINE MA???????????? EU VORBEAM DE CEL CARE MA RECLAMAT.. DOAMNEE FERI
RaA

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 22:49:21   Subject: Reclamatie admin sneek
[quote ascuns]
nu am vazut.. scuze greseala mea:) si nu am avut nimic cu adminu sneek ma refeream la kucker ala sau cum il cheama.. Dosent Matter in fine hai
deci decizia banului tot nu o inteleg.. eu chiar nu ma refeream la SneeK ca nu aveam de ce...
RaA

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 22:45:20   Subject: Reclamatie admin sneek
[quote ascuns]
nu pricep legatura.. asta s-a intamplat ieri daca imi aduc bine aminte.. si am respectat banul de 8-10 ore sau mai mult:) eu vorbesc de azi prietene..
RaA

PostForum: Trash   Posted: 04-04-2013, 22:37:14   Subject: Reclamatie admin sneek
Buna.. deci akm 2 min intru pe serv si ma scoate direct cica ban apropo sunt playerul : Rapp
Nick-ul celui reclamat: http://i46.tinypic.com/m7yz6f.jpg
inca nu am iesit din cs.. am consola si daca vreti caut in toata consola sa vedeti ca nu am vb urat deloc, si nici nu eram pe server cand am primit banul -
  Topic: Reclamatie Rapp.
RaA

Replies: 7
Views: 913

PostForum: Trash   Posted: 03-04-2013, 23:28:19   Subject: Re: Reclamatie Rapp.
[quote ascuns]
esti copil frate.. sti care o fost faza? am pus un sac si ai dat in el de 2 ori.. am pus laseru si tu nu ai mai atacat desi 1 hit mai trebuia sa-i dai la sac prietene - am pus laseru preventiv nu sa te baricadez.. copilas tu nu ai mai atacat deloc mai bine ai facut ss - ce-ai zis ca ma banezi.. om de nimic ce esti
  Topic: Serveru e down ??
RaA

Replies: 5
Views: 702

PostForum: Trash   Posted: 25-03-2013, 18:01:21   Subject: Serveru e down ??
[quote ascuns]
cat timp nu ai idee? -

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 19-01-2025, 04:10:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D