User
Pass
2FA

Search found 17 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Voteaza Server !
RockRapper

Replies: 6
Views: 1272

PostForum: Trash   Posted: 20-12-2011, 20:01:29   Subject: Voteaza Server !
Eu desi nu mai sunt activ pe forum/server dau cate un vot in fiecare zi , si am observat ca nu se mai dau voturi...s-au dat doar cat a fost concursul pentru admin...nu e frumos baietii -
  Topic: Rezervare Slot ~.~
RockRapper

Replies: 15
Views: 1269

PostForum: Trash   Posted: 13-12-2011, 22:11:56   Subject: Rezervare Slot ~.~
[quote ascuns]
da wHy?! am priceput - inainte nu era setat - stii foarte bine , de aceea am facut acest post -
  Topic: [Acceptat]Unban Schonne [Pirate]
RockRapper

Replies: 5
Views: 453

PostForum: Trash   Posted: 13-12-2011, 19:39:04   Subject: [Acceptat]Unban Schonne [Pirate]
Admin "NoName" dupa cum a precizat si dansul si dupa cum se vede si in poze - Pro unban !
  Topic: [respins][ Cerere Admin ] By |xTr|^andreyyy
RockRapper

Replies: 12
Views: 712

PostForum: Trash   Posted: 11-12-2011, 02:41:28   Subject: [respins][ Cerere Admin ] By |xTr|^andreyyy
Contra !
  Topic: ~ Donatii server ~ [V.I.P]
RockRapper

Replies: 6
Views: 666

PostForum: Trash   Posted: 10-12-2011, 16:07:16   Subject: ~ Donatii server ~ [V.I.P]
Doar prin transfer credit? Yawn
  Topic: Rezervare Slot ~.~
RockRapper

Views: 1269

PostForum: Trash   Posted: 07-12-2011, 19:18:15   Subject: Rezervare Slot ~.~
O parere... Ar trebui sa se configureze serverul pentru a da prioritate adminilor si jucatorilor cu slot (de ex. eu) pentru ca asa ar fi normal...-
Am slot dar degeaba si am observat ca adminii se roaga intre ei sa isi faca loc pe server - cred k este necesar dak nu pentru slot macar pentru admini -
  Topic: Admini incompetenti :)
RockRapper

Replies: 29
Views: 2889

PostForum: Trash   Posted: 06-12-2011, 22:39:59   Subject: Admini incompetenti :)
[quote ascuns]
Copilu' sunt CFGuri cu Silent aim pe net de multa vreme - documentati-va inainte sa comentati cand cineva vine cu un argument - si inainte sa acuzi pe cineva ca nu stie sa admineze...invata sa scrii... si in + ceea ce faci tu e reclama dak tot iti plac asa de mult adminii de pe serverele acelea , mergi acolo te rog - ...
  Topic: Mape Pt Sv
RockRapper

Replies: 7
Views: 932

PostForum: Trash   Posted: 06-12-2011, 20:24:23   Subject: Mape Pt Sv
nu mi-o luati in nume de rau , dar cred k ar trebui sa fie analizata fiecare harta care sa fie bagata pe server pentru a nu fi vreo echipa avantajata... iar pe serverul de respawn hartile precum "awp_map" nu au ce cauta deoarece au vedere fixa din baza in baza ...
  Topic: [Respins]Admin Models Plugin
RockRapper

Replies: 21
Views: 3716

PostForum: Trash   Posted: 06-12-2011, 20:21:23   Subject: [Respins]Admin Models Plugin
eu din propria experienta am vazut ca multi jucatori prefera harti comune , cunoscute decat cele noi am simtit-o pe pielea mea cat am fost owner pe un server cand am hotarat impreuna cu celalalt owner sa facem serverul mai...special...nu a fost apreciat deloc gestul si am pierdut foarte multi jucatori atunci...oricum ideea este ca eu , la fel ca unii de aici prefer un server ma ...
RockRapper

PostForum: Trash   Posted: 06-12-2011, 19:55:58   Subject: Admini incompetenti :)
[quote ascuns]
Nutzulyk prin cfg mai special ma refeream la un cfg cu silent aim in el , alea de cand sunt permise? Raised eyebrow
Si nu am zis de wall , tot la silent ma gandeam , Cfgul nu este ca aplicatia arhicunoscuta "Leys" ci are Silent aim setat foarte usor , destul de putin cat sa fie greu de depistat , dar destul cat sa "ajute" playerul foarte mult !
Documenteaza-te si doar ...
RockRapper

PostForum: Trash   Posted: 06-12-2011, 14:58:18   Subject: Admini incompetenti :)
Contra unban ! Am vazut demo si parerea mea este ca ai un cfg mai "special" -
1 hs prin perete/usa sa zicem noroc , dar mai multe ...si consecutive are destule faze dubioase Demo -
  Topic: Concurs [se dau admine ]
RockRapper

Replies: 43
Views: 4041

PostForum: Trash   Posted: 04-12-2011, 20:29:28   Subject: Concurs [se dau admine ]
Nick: RockRapper
Numar voturi: am dat mai multe de cand e serverul pe freakz - dar voi incepe de la 1 ca toti ceilalti -
Votul numarul: 88+157+212
  Topic: Admin Spectator ESP
RockRapper

Views: 1725

PostForum: Trash   Posted: 04-12-2011, 20:24:08   Subject: Re: Admin Spectator ESP
+ 1
  Topic: UNBAN si vreau explicati de ce iau aiurea ban
RockRapper

Replies: 20
Views: 1720

PostForum: Trash   Posted: 04-12-2011, 20:22:09   Subject: UNBAN si vreau explicati de ce iau aiurea ban
Contra unban!
Ai grija la limbaj si poti avea si 50 de ani dar tot nu dai impresia de a fi mai mare de 10-14 ani asa k nu te mai da "mare" !
  Topic: [respins] Cerere Admin BuLaNNNzOr xD
RockRapper

Replies: 12
Views: 812

PostForum: Trash   Posted: 04-12-2011, 20:17:43   Subject: [respins] Cerere Admin BuLaNNNzOr xD
Contra ! odata ce ai fost prins cu cod nu am incredere k nu vei juca iar codat!

[quote ascuns]
Super star explica te rog ce ai zis mai sus...adik esti Pro codurilor "cateodata"? asa se intelege din postul tau Thinking

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 13-11-2024, 01:40:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x