User
Pass
2FA

Search found 6 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Codati by NUBBY
[SG]@nim@lu1

Replies: 75
Views: 9692

PostForum: Trash   Posted: 04-08-2010, 17:44:01   Subject: Codati by NUBBY
Si ca sa intaresc chestia cu K1nD3r uitati aici inca un demo...
GJ NUBBY
http://www.2shared.com/file/betaRtX6/k1nd3r.html
  Topic: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***]
[SG]@nim@lu1

Replies: 15
Views: 2601

PostForum: Trash   Posted: 24-07-2010, 07:36:09   Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***]
[quote ascuns]
Scuzele sunt acceptate.... Acelasi lucru pot sa spun si eu... Scuze pentru limbaj si alte jigniri directe/indirecte!
[SG]@nim@lu1

PostForum: Trash   Posted: 23-07-2010, 21:25:20   Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***]
Tineti minte, amx_blind nu merge decat daca are AntiFlash ON... daca are Wall dar nu are activat AntiFlash-ul, in momentul in care primeste blind, i se inegreste ecranul... O stiu pentru ca am probat chestia asta, si mie mi-a spus-o cineva, nu ca as fi jucat cu cod!
[SG]@nim@lu1

PostForum: Trash   Posted: 23-07-2010, 21:21:55   Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***]
[quote ascuns]
Nu n-am reintrat, se vede in demo !!!
[SG]@nim@lu1

PostForum: Trash   Posted: 23-07-2010, 18:43:41   Subject: Mda
Am miss, iar pe mine nu ma intereseaza cum vorbesti tu cu altii... cu mine vreau sa vb frumos... ok? aaa si apropo nu ma lua la misto ca nu e cazu... de vb frumos ti-am vb frumos.... aaa si in demo: "Da-l draq"... nu crezi ca ar trebuie sa lasi figurile si sa vezi ca ai gresit... Si cred ca daca iti cer sa-ti ceri scuze in momentul in care o sa se vada ca nu e Silent ...
[SG]@nim@lu1

PostForum: Trash   Posted: 23-07-2010, 18:25:40   Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***]
- - -
Deci asa ceva nu se poate.... Joc de pe STEAM de 2 luni.... bun sa zicem ca nu e asa important.... Adminul Zatarra mi-a dat *** OFF si BAN PERMANENT cika pe motivul ca am Silent AIM... i-am cerut demo! Stiti care a fost raspunsul?

Cauta admini competenti si care stiu sa adminize ca in stilu asta iti pierzi oamenii de pe server
Deci vreau si eu un DEMO...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 24-06-2025, 01:14:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password