Author |
Message |
Topic: Codati by NUBBY |
[SG]@nim@lu1
Replies: 75
Views: 9692
|
Forum: Trash Posted: 04-08-2010, 17:44:01 Subject: Codati by NUBBY |
Si ca sa intaresc chestia cu K1nD3r uitati aici inca un demo...
GJ NUBBY
http://www.2shared.com/file/betaRtX6/k1nd3r.html |
Topic: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***] |
[SG]@nim@lu1
Replies: 15
Views: 2601
|
Forum: Trash Posted: 24-07-2010, 07:36:09 Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***] |
[quote ascuns] Scuzele sunt acceptate.... Acelasi lucru pot sa spun si eu... Scuze pentru limbaj si alte jigniri directe/indirecte! |
[SG]@nim@lu1
|
Forum: Trash Posted: 23-07-2010, 21:25:20 Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***] |
Tineti minte, amx_blind nu merge decat daca are AntiFlash ON... daca are Wall dar nu are activat AntiFlash-ul, in momentul in care primeste blind, i se inegreste ecranul... O stiu pentru ca am probat chestia asta, si mie mi-a spus-o cineva, nu ca as fi jucat cu cod! |
[SG]@nim@lu1
|
Forum: Trash Posted: 23-07-2010, 21:21:55 Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***] |
[quote ascuns] Nu n-am reintrat, se vede in demo !!! |
[SG]@nim@lu1
|
Forum: Trash Posted: 23-07-2010, 18:43:41 Subject: Mda |
Am miss, iar pe mine nu ma intereseaza cum vorbesti tu cu altii... cu mine vreau sa vb frumos... ok? aaa si apropo nu ma lua la misto ca nu e cazu... de vb frumos ti-am vb frumos.... aaa si in demo: "Da-l draq"... nu crezi ca ar trebuie sa lasi figurile si sa vezi ca ai gresit... Si cred ca daca iti cer sa-ti ceri scuze in momentul in care o sa se vada ca nu e Silent ... |
[SG]@nim@lu1
|
Forum: Trash Posted: 23-07-2010, 18:25:40 Subject: *** off primit de adminul Zatarra [Cerere ***] |
Deci asa ceva nu se poate.... Joc de pe STEAM de 2 luni.... bun sa zicem ca nu e asa important.... Adminul Zatarra mi-a dat *** OFF si BAN PERMANENT cika pe motivul ca am Silent AIM... i-am cerut demo! Stiti care a fost raspunsul?
Cauta admini competenti si care stiu sa adminize ca in stilu asta iti pierzi oamenii de pe server
Deci vreau si eu un DEMO... |
|