ba snoppy esti penibil...eu unul sunt satul de lingai ca tine.Lasa-ma-n virginitatea mea (eu am vrut sa subliniez ca esti copil nu ca nu oi fi tu vreun cassanova).Nu e prima data cand ii iei apararea ...
^ rapere pentru ca toti stim ca wildrose se ia de toti si nu se comporta ca o fata normala ci ca o piranda...nu inteleg de ce i-ar lua cineva apararea?Snoppy mereu ii ia apararea in orice situatie chi ...
BT...clar..a avut multe chestii diferite...probabil daca as fi apucat si ULDUAR..mi-as fi schimbat parerea.
also..copii balani..nu mai votati daca v-ati apucat de wow pe WOTLK si nu ati facut decat I ...
[url=https://www.youtube.com/watch?v=yX9qwWYAk7E]listen also MUTHAMBALS nici mie nu imi plac roacherii tai care urla zici ca li s-a spart borcanu-n c** (ptr cine stie videoul -.- ) dar asta nu inseamn ...
[quote ascuns] mi-a placut enorm sezonul(sezoanele parca) din dr.who in care era Torchwood mai exact captain jack..dar din cate am inteles de la un amic in torchwood sunt multe faze *** si mehm..eu reactionez urat la astea -.-....
cauta pe piratebay Batsu games (si dupa pe youtube). Sunt bestiali