Author |
Message |
Topic: [PREDATOR] - Propuneri & Sugestii |
Siegrain
Replies: 22
Views: 3562
|
Forum: Trash Posted: 17-02-2018, 13:38:36 Subject: [PREDATOR] - Propuneri & Sugestii |
Salutare guys,am şi eu o propunere pentru voi şi sună cam aşa:
Dacă predatoru are mult damage şi e invizibil mulţi playeri se plâng că îl omori gre ... |
Topic: [REZOLVAT] [RESPINS] [RESPINS] [PREDATOR] Reclamaþie pawn. |
Siegrain
Replies: 10
Views: 1354
|
Forum: Trash Posted: 14-02-2018, 14:39:37 Subject: [REZOLVAT] [RESPINS] [RESPINS] [PREDATOR] Reclamaþie pawn. |
[quote ascuns] bãi bãiatule,þi-ai lãsat pãrerea, nu mai face post pentru +1 ,sunteþi un staff incompetent , voi ãºtia cu grad mic ,nu aveþi habar nici de forum nici de cs. în afarã de ban 120 de minute , ... |
Siegrain
|
Forum: Trash Posted: 14-02-2018, 14:24:11 Subject: [REZOLVAT] [RESPINS] [RESPINS] [PREDATOR] Reclamaþie pawn. |
[quote ascuns] â
Prietene,aveam prea multe demo-uri ,te intereseazã cum fac eu demo-ul ? ºi ce nume îi pun ? nu e niciun fel de aim ? alt admin experimentat,omoarã-te. Te-ai uitat vreodatã pe el sã vezi cum joacã fãrã silent aim ? Nu sare þinta ,nu nimic,dar ce s� ... |
Siegrain
|
Forum: Trash Posted: 14-02-2018, 14:06:39 Subject: [REZOLVAT] [RESPINS] [RESPINS] [PREDATOR] Reclamaþie pawn. |
Prietene hai sã-þi zic ceva,nu ai habar ce înseamnã silent aim,iar tu vii sã-mi spui mie cã ai cs pe steam ,când id-ul tãu de cs e de valve. Te bat oricând la orice orã la cs,nu-mi pun la îndoialã experienþa de ani de zile cã tu nu ai silent aim. Rog moderatorii sã-i dea warN pentru limbaj. Iar data viitoare nu mai lãsa post ... |
Siegrain
|
Forum: Trash Posted: 14-02-2018, 13:55:13 Subject: [PREDATOR] Reclamaþie pawn. |
Numele dvs: keis. train skill
Numele adminului reclamat: Pawn
Data si Ora: 13:45
Motiv reclamatie: silent aim tati.
Dovada (Print la consola sau demo): http://www.girlshare.ro/3490055244.5
Dacã te-n respinge cererea eu nu mai joc pe sv. |
Topic: [APROBAT] [PREDATOR] Cerere admin keis. |
Siegrain
Replies: 5
Views: 787
|
Forum: Trash Posted: 12-02-2018, 17:40:40 Subject: [PREDATOR] Cerere admin keis. |
Nume si Prenume: Mihai Alexandru
Nick CS: keis. train skill
Link Facebook (LINK FACEBOOK OBLIGATORIU!): dacã e aºa obligatoriu mã vei contacta privat ºi þi-l voi da.
Varsta: 19
Cat timp poti petrece pe server?:Am venit în þarã pentru o relaxare majorã,am timp destul .5-6 ore .
Poti dona?: Da.
Steam: ON
Primele 7 cifre din CNP: Doar copii de 12 ani nu ºtiu faz ... |
Topic: [REZOLVAT] [PREDATOR] Cerere unban keis. |
Siegrain
Replies: 1
Views: 332
|
Forum: Trash Posted: 12-02-2018, 17:21:40 Subject: [PREDATOR] Cerere unban keis. |
Nick: keis. train skill
Adminul care te-a banat: fondatorul.
IP-ul tau: 94.177.54.174
SteamID (numeric): STEAM_0:1:3712383
Motivul pentru care ai primit ban: vreau ºi eu sã-l ºtiu .
Ora/Data la care ai luat ban: 17:15
Dovada (print la consola OBLIGATORIU!): https://postimg.org/image/maotf1703/ |
|