Author |
Message |
Topic: Portofoliu SilentSkills |
SilentSkills
Replies: 6
Views: 949
|
Forum: Creations Posted: 23-03-2014, 06:08:55 Subject: Salu |
Am vazut ca Freakz are si server de wow asa ca m-am gandit sa fac o creatie freakz si pentru serverul de wow.Sper sa va placa,creatiile au fost realizate in 3D cu efect 3D,sa nu se confunde cu ps-ul!
... |
Topic: [Artwork] BooTz |
SilentSkills
Replies: 32
Views: 8376
|
Forum: Creations Posted: 21-03-2014, 18:00:58 Subject: Sfat |
Sunt dragute lucrarile dar sfatul meu incearca sa lucrezi mai mult la integrarea textului(aici trebuie sa tii cont si de imagine...daca este o imagine agresiva trebuie un text agresiv..etc),efecte,cul ... |
SilentSkills
|
Forum: Creations Posted: 20-03-2014, 16:18:09 Subject: Portofoliu SilentSkills |
Salut am revenit cu doua creatii,o semnatura pentru toti utilizatorii Freakz si un avatar la fel pentru toti utilizatori Freakz creatiile sunt in 3D cu efecte 3D...a nu se incurca cu ps-ul...
GygS nu ... |
SilentSkills
|
Forum: Creations Posted: 19-03-2014, 19:54:39 Subject: Salut |
Nu mai lucraz in ps de ani de zile....ce fac in ps pot face si in 3D dar invers nu se poate.Iar imaginile pe care le vezi sa nu crezi ca eu am pus text peste ele....tot ce vezi acolo este creat 100% d ... |
SilentSkills
|
Forum: Creations Posted: 19-03-2014, 19:35:46 Subject: Portofoliu SilentSkills |
Salut este prima oara cand ma alatur acestei comunitati,o fac datorita faptului ca este foarte populata,in toate comunitatile unde am activat sectiunea mea preferata este acea sectiune dedicata creati ... |
|