Author |
Message |
Topic: Silent Aim ? |
Sith
Replies: 15
Views: 3391
|
Forum: Trash Posted: 11-06-2010, 20:29:43 Subject: Silent Aim ? |
[quote ascuns] bai ... interesant ca ai 100% 100% la tot esti ce-l mai bun de pe lumea asta ca iti dau filmulete cu pglisti si nu au acuratetea ta
dar daca admini zic ca nu ai .. nu ai frate .. sa joace iei ... |
Sith
|
Forum: Trash Posted: 11-06-2010, 19:08:06 Subject: Silent Aim ? |
...nu mai spune nici un admin player nimic ... ? |
Topic: reclamatie mie.... =)) |
Sith
Replies: 18
Views: 2072
|
Forum: Trash Posted: 11-06-2010, 15:57:17 Subject: reclamatie mie.... =)) |
nu am spus asta ... poate nu sunt bun ca admin si deaia nu mai vreau sa am admin... apo din cate am vazut cativa jucatori zic la fel ca mine ... si apoi nu te mai agita atat daca nu ai .. eu am spus doar parerea mea .
si ar fi bine sa vorbim pe threadu ala nu ... |
Topic: reclamatie mie.... =)) |
Sith
Replies: 18
Views: 2072
|
Forum: Trash Posted: 11-06-2010, 15:46:39 Subject: reclamatie mie.... =)) |
of of nu este deloc usor sa fi admin .. si pe un asa server ... este greu trebuie si admini sa comunice mai mult intre iei decat sa se certe ..
Intrati toti admini la joc ... mai sta cate unu spectator ca are anumite dubi .. mai tot timpul ar trebui sa s ... |
Sith
|
Forum: Trash Posted: 11-06-2010, 02:02:03 Subject: Silent Aim ? |
[URL=http://www.filehost.ro/1116873/aim2_dem/]aim2 dem Demo xqzme/ aim?
din cate am vazut eu ..omu are aim ...dar il are setat pe ceva probabil ..
am facut un demo .. ..cam tarziu am zis poate vre un admin se uita pe el .. dar daca admini prind ideea ca e ... |
Topic: Poze se fac dar admini ... |
Sith
Replies: 3
Views: 669
|
Forum: Trash Posted: 06-06-2010, 09:32:50 Subject: Poze se fac dar admini ... |
[quote ascuns] de faptu ca anumti admini nu isi fac treaba ? lol pai daca eu iti fac tie poze si le dau accept dupa 1 ora iti convine ? sau iti fac poze si nu dau accept pe mess pe motivu ca nu ai dat add si iti dau ban .. deh codare nu ai dat pozele ...jucatoru cum s ... |
Topic: Poze se fac dar admini ... |
Sith
Replies: 3
Views: 669
|
Forum: Trash Posted: 05-06-2010, 23:33:59 Subject: Poze se fac dar admini ... |
dah deci am vazut de multe ori pe server cand se fac poze .... admini ori uita de poze ca sunt la joc .. ori nu le vor.. ca cica nu le dai numai sa aibe motiv sa dea ban ... apoi cand cineva iti da niste poze nu trebuie sa de-a neaparat add la id .. eu nu vreau orice putza in lista deci se pot trimite niste poze si far ... |
|