User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Inscrieri Cupa Craciunului 2 vs 2
Skidrowdie

Replies: 17
Views: 3671

PostForum: Trash   Posted: 30-11-2011, 19:16:04   Subject: Inscrieri Cupa Craciunului 2 vs 2
Nume : Sparagatorii de Nuci
Tag : SdN
Jucator1
Nick : MC Clap Your Hands
ID mess : eu_vlad_93
Steam ID : STEAM_0:1:31310686
Jucator2
Nick: Guy Fawkes
ID mess : georgemaftei36
Steam ID : STEAM ...
  Topic: Cineva mi-a spart contul si a facut char trade ilegal.
Skidrowdie

Replies: 10
Views: 1304

PostForum: Romanian   Posted: 26-01-2011, 18:14:14   Subject: Cineva mi-a spart contul si a facut char trade ilegal.
Inteleg ca a trecut mult timp , dar probabil spiritele s-au mai calmat si veti da mai multa atentie acestei probleme.Totusi am donat bani acestui server pt niste iteme pe acest server(si pe acest char ...
Skidrowdie

PostForum: Romanian   Posted: 18-10-2010, 20:56:01   Subject: Cineva mi-a spart contul si a facut char trade ilegal.
[quote ascuns]
Si eu am donat si din cate se pare nu se rezolva nica...Am si prieteni care pot depune marturie ca am avut acel priest si stiu si caracterul care l-am dat la trade pe acel priest si daca persoana cu ca ...
Skidrowdie

PostForum: Romanian   Posted: 18-10-2010, 14:59:36   Subject: Cineva mi-a spart contul si a facut char trade ilegal.
Salut.Am o problema.N-am mai intrat de vreo 2 saptamani si cand sa intru...pac!! Surpriza!!! In loc de priestul meu Warkainn(5.9k gs)am ramas cu un hunter Drax cu 4,1k gs.Aveam arma 1h mace t1,offhand t1,boots,waist,ring,bracers,back,neck cu haste si main set( ...
  Topic: Ensidia Guild PVE Horde
Skidrowdie

Replies: 8
Views: 1457

PostForum: Trash   Posted: 30-08-2010, 14:57:18   Subject: Ensidia Guild PVE Horde
Caracter : Skidrowdie
Rasa/Clasa : Orc Warrior
Spec : Arms/Fury
Profesii : Mining/Engineering (nu sunt full,dar le cresc si imi voi ajuta guilda cat de tare voi putea)
Armory Link : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=WoW+Freakz&cn=Skidrowdie ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 14-12-2024, 15:19:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x