Author |
Message |
Topic: Sale pending Auction House - Mail |
Sozelo
Replies: 6
Views: 868
|
Forum: Romanian Posted: 08-07-2011, 11:31:02 Subject: Sale pending Auction House - Mail |
[quote ascuns] am vazut ca trebuie sa astept, nu e o problema, numai ca aseara cand am iesit am zis: lasa ca ii iau maine de dimineata de la posta ca poate pana maine de dimineata or sa vina. numai ca azi de dimineat ... |
Sozelo
|
Forum: Romanian Posted: 08-07-2011, 11:01:40 Subject: Sale pending Auction House - Mail |
mailurile nu le-am luat sigur si in general am vandut glyph-uri, ceva pietre pt jewelcrafting. Iar in my Bids inca sunt destule care le mai am de ieri. si acum am pe mail unele cu Sale Pending si in loc de gold scrie No Atachments faza este ca imi apare scr ... |
Sozelo
|
Forum: Romanian Posted: 08-07-2011, 10:36:30 Subject: Sale pending Auction House - Mail |
Salutare. Dupa ce am parcurs mai multe topicuri in speranta de a gasi un raspuns la problema pe care o am, nu am descoperit sau nu am stiut mai exact ce sa caut, m-am hotarat sa deschis acest topic.
Problema sta in felul urmator:
1. Sunt nou pe server.
2. A ... |
Topic: Salutare |
Sozelo
Replies: 25
Views: 3303
|
Forum: Welcome ! Posted: 08-07-2011, 10:17:16 Subject: Salutare |
Salutare, sunt nou pe forum si pe serverul Genesis, am aflat de aceste server de la un prieten si am zis sa il incerc. Este un server foarte bun cu multa activitate.Sunt jucator de wow de cand a aparut TBC si am jucat pana acum numai pe original. Am luat o pau ... |
|