Author |
Message |
Topic: Problema cu Nick Rezervat |
SuViTzeL ;x
Replies: 17
Views: 5877
|
Forum: Technical Problems Posted: 16-04-2011, 23:03:06 Subject: Problema cu Nick Rezervat |
miam rezolvat problema.. era o problema din cs .. dar miam rezolvat .. puteti da topic closed.. va multumesc ![-](images/smiles/christmas_1.gif) |
SuViTzeL ;x
|
Forum: Technical Problems Posted: 15-04-2011, 08:45:03 Subject: Problema cu Nick Rezervat |
deci g.p.s sa fie si pe intelesu tau , nu am cum sa fur nick ... poti intreba pe station si pe ghiare ca doar iei 2 ma cunosc foarte bine de pe alt server .... si nu am cum sa fur.. si nici un caz nu ... |
SuViTzeL ;x
|
Forum: Technical Problems Posted: 15-04-2011, 08:10:08 Subject: Problema cu Nick Rezervat |
stiu parola ma omule , dar nu mere sa ma conectez .. tot zice nume rezervat esti si tu turc ca me creca..... vreau un owner sa ma ajute nu altcineva... daca puteti owneri sami schimbati parola ... ... |
SuViTzeL ;x
|
Forum: Technical Problems Posted: 15-04-2011, 07:57:26 Subject: Problema cu Nick Rezervat |
Nu fur la nimeni daca vrei sa sti , nick asta jok de mult timp , poti intreba si pe fantomas ( st|ation. ) ca chiar ieri miam rezervat nick , si cu ghiare ca ma cunoaste amandoi pe me .. nu am cum sa ... |
SuViTzeL ;x
|
Forum: Technical Problems Posted: 15-04-2011, 07:24:44 Subject: Problema cu Nick Rezervat |
[quote ascuns] am incercat si la fel zice .. si am sters si din config chestia aia cu setinfo si la fel zice... ![-](images/smiles/christmas_22.gif) |
SuViTzeL ;x
|
Forum: Technical Problems Posted: 15-04-2011, 07:20:01 Subject: Problema cu Nick Rezervat |
Am si eu o problema cu nick rezervat.. mi lam rezervat chiar ieri pe nick LoneLy si nu pot sa ma mai conectez acm .. tot imi zice acest nume este rezervat si parola o bag si bine ... daca puteti sami ziceti ce sa fac ca sa pot intra .. ca numai suport ![-](images/smiles/christmas_22.gif) |
Topic: Creatiile mele in Ps |
SuViTzeL ;x
Replies: 10
Views: 2126
|
Forum: Creations Posted: 03-04-2011, 19:24:04 Subject: Creatiile mele in Ps |
Chiar imi plac .. dar mai invata niste tutoariale si atuncia o sati iasa la perfectie |
|