Author |
Message |
Topic: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
Terminator.
Replies: 22
Views: 2718
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 08-02-2015, 15:54:05 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
Nu mai are rost , se pare ca am cerut ceva foarte simplu si cand colo gasesc numai obstacole . Am mai dai si 10 euro la 2 insi ca sa-mi iau teapa ca se credeau mari scripteri , dar cand colo le-am cer ... |
Terminator.
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 08-02-2015, 15:43:04 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
[quote ascuns] Daca erai asa de bun in ale pluginurilor , il faceai si fara baza de date si fara team viewer . Auzi si tu , sa dai o baza de date unui necunoscut pe care doar il cunosti de cateva minute , trebuie sa fi tare idiot ca sa faci asa ceva .
[quote ascuns] Esti sigur de cea ce s ... |
Terminator.
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 01-02-2015, 11:42:13 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
Nu stiu ce ai testat tu , dar iti zic 100 % ca nu e bun si da erori . Am dat la 3-4 scripteri sa-l modifice si nu au reusit si plus ca erau buni , vrei sa zici tu ca ai reusit ce nu au reusit altii mai buni ? Asa ca am cerut alt plugin de la capat-coada , doar ca si acest plugin are cateva erori , dar mai putine fata de ce am pus primul . Mai sus sunt erorile care le-am zis , c ... |
Terminator.
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 30-01-2015, 13:29:13 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
[quote ascuns] L-am testat si la fel are probleme si erori , nu cred ca ma mai zbateam sa rapsund aici daca mergea . Pluginul e de vina ca e buguit , am ales sa se faca un plugin cap-coada , l-am testat doar ca are niste erori scrie mai sus . |
Terminator.
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 30-01-2015, 10:24:06 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
Salut! Imi cer scuze ca nu am mai postat , dar dupa 3 saptamani daca am vazut ca nu posteaza chiar nimeni , nu am mai vazut topicul . Vad ca ati facut niste modificari la plugin , dar tocmai ca nu e pe placul meu si cum am cerut mai sus , insa am gasit pe altcineva si mi-a facut un plugin de la cap-coada , doar ca are niste probleme . O sa pun pluginul aici cu link si un text cu probleme , daca isi da seama cineva si stie sa-l modifice ... |
Terminator.
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 27-12-2014, 12:11:31 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
Chiar nu stie nimeni sa modifice acest plugin ? |
Terminator.
|
Forum: Plugins - Help / Support Posted: 13-12-2014, 18:42:02 Subject: [rezolvat]Cerere modificare plugin levelmod |
Nume: Level mod clasic
Descriere plugin: Primesti puncte xp , nivele , clase si da iteme la fiecare nivel .
Alte detalii: Ce vreau de la acest plugin , sa fie modificat din el , adica sa se scoata itemele de tot de la fiecare nivel . Sa fie scris la fiecare clasa cate 3 nivele , cand se aduna punctele , dar vreau sa se si scada in acelasi timp cand te ia cineva de exemplu : cand iei pe cineva simplu sa iti dea 20 xp sau cand dai HS sa ... |
|