User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [REZOLVAT] cerere reclamatie !
TheReDeeMeR

Replies: 11
Views: 616

PostForum: Unban request/Complaints   Posted: 17-05-2016, 20:32:32   Subject: [REZOLVAT] cerere reclamatie !
[quote ascuns]
Ok merci si eu te asigur ca nu am sa mai joc harta aia ...e prea ciudata
PS: chiar cand s-a schimbat harta am crezut ca acel player ( adica tu se pare ) aveai wall.....muream de prea multe ori fara s ...
TheReDeeMeR

PostForum: Unban request/Complaints   Posted: 17-05-2016, 20:12:27   Subject: [REZOLVAT] cerere reclamatie !
[quote ascuns]
ok...trasu prin pereti e considerat wall ?
tu nu aveai cum sa ma vezi oricum pentru ca nu se vede -
si eu am murit de multe ori pana mi-am dat seama cum se intra in camera ai...si da e prima oara cand joc harta aia -
iar dupa ce mi-am dat seama cum se in ...
TheReDeeMeR

PostForum: Unban request/Complaints   Posted: 17-05-2016, 19:26:42   Subject: [REZOLVAT] cerere reclamatie !
[quote ascuns]
Fiind server de war3 trag in oricine chiar si in teammate pentru ca exista o sansa sa fie cineva mole....daca fac dmg in el l-am prins daca nu...irosesc gloante
Si ai vazut cum e harta fy_hideout...daca esti din camera din centru vezi prin geamuri ....iar daca esti afara nu poti vedea inauntru si ai impresia ca are ci ...
TheReDeeMeR

PostForum: Unban request/Complaints   Posted: 17-05-2016, 17:09:58   Subject: [REZOLVAT] cerere reclamatie !
[quote ascuns]
extrem de sigur - m-am uitat si eu sa vad daca a postat cineva numele meu la banati...nimica
Nu am ban pot juca dar daca el s-a plictisit sa moara din cauza mea trebuia sa se mute cu mine in echipa sau sa iasa din joc nu sa imi deie destroy -
TheReDeeMeR

PostForum: Unban request/Complaints   Posted: 17-05-2016, 16:32:17   Subject: cerere reclamatie !
- Numele tau TheReDeeMeR
- Numele adminului reclamat habar nu am ( sigur e cineva din care are 2 litere)
- Harta, ora si data faptei reclamate fy_hideout 16.05.2016 intre orele 23.00-23.30
- Motivul / Regula incalcata : habar nu am pe ce motiv
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola----nu am nici o dovada pentru ca mi-a dat ***/destroy nu stiu exact ce comenzi aveti dar m-a scos din joc si mi-a sarit si DVD-RW si a ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 16-02-2025, 10:26:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password