User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: ban this kid..tard
Titanboom

Replies: 3
Views: 695

PostForum: Trash   Posted: 07-01-2012, 15:39:39   Subject: Re: ban this kid..tard
[quote ascuns]
Am patit si eu asa, dar am postad si injuraturile nu numa amenintarea....unde ii scrinu cu injurii?
  Topic: [genesis][stats exploit] Ninjahunter
Titanboom

Replies: 8
Views: 1041

PostForum: Trash   Posted: 07-01-2012, 10:07:06   Subject: Re: [genesis][stats exploit] Ninjahunter
[quote="Phixelzilla"]Numele suspectului: Ninjahunter
Data/ora: mereu
Detalii: Stats Hack/Exploit (also, detalii mai gasiti [url=http://forum.wow-freakz.com/Chimera-shot-bug-t125095.html]aici)
Nu cred ca are armura aia ce o arata pe armory dar daca ...
  Topic: Mute pentru injurii si insulte va rog
Titanboom

Replies: 1
Views: 507

PostForum: Trash   Posted: 22-12-2011, 14:34:45   Subject: Mute pentru injurii si insulte va rog
Numele suspectului: Egipteanu
Data/ora: 12:35 - 12:45
Detalii:Ma injura si ma insulta, vorbeste ca la usa cortului ma amenintat cu ban, in screenshot se vede clar si mai eram si in parti cu cineva plus acuma cateva zile a luat un jucator mute din cauza lui s ...
  Topic: Va rog datii ban omului asta ca nu se potoleste
Titanboom

Views: 833

PostForum: Trash   Posted: 22-12-2011, 14:28:27   Subject: Va rog datii ban omului asta ca nu se potoleste
[quote ascuns]
ok ms o voi face
  Topic: Va rog datii ban omului asta ca nu se potoleste
Titanboom

Views: 833

PostForum: Trash   Posted: 22-12-2011, 01:29:47   Subject: Va rog datii ban omului asta ca nu se potoleste
Numele suspectului:Egipteanu
Data/ora:12:35-12:45
Detalii: Ma injura si ma insilta, vorbeste ca la usa cortului ma amenintat cu ban, in screenshot se vede clar si mai eram si in parti cu cineva plus acuma cateva zile a luat un jucator mute din cauza lui si am scris pe global atunci da nu sa intimplat nimic iar acuma ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 13-02-2025, 14:49:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x