User
Pass
2FA

Search found 20 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Report a Gamemaster
Trollhnew

Replies: 337
Views: 96507

PostForum: Trash   Posted: 18-07-2015, 19:28:46   Subject: Report a Gamemaster
forum name: trollnnew
Gamemaster name: Shpace
Date and time: 8:15 -18.07.15
More information on the subject: Am primit 2 Warr pt ca dat replay la topic https://forum.wow-freakz.com/Pvp-situation-ri ...
  Topic: Legends of the Arena: Thyraz vs. Pilav
Trollhnew

Replies: 7
Views: 1455

PostForum: WoW Movies   Posted: 15-07-2015, 16:27:40   Subject: Legends of the Arena: Thyraz vs. Pilav
n-ai sa vezi asa ceva vreodata pe frix unde baza -
Balance sa scota asemenea DMG si sa fie la egal cu warr,ce bataie de joc pe serverul asta nu sau facut de cand sa baga MOP fix la Druid Balance s ...
  Topic: BACUL 2015 - EU ȘI CU BÃIEȚII MEI SUNTEM ÎN SUBIECTUL 3
Trollhnew

Replies: 294
Views: 41756

PostForum: Romanian   Posted: 12-07-2015, 09:00:46   Subject: BACUL 2015 - EU ȘI CU BÃIEȚII MEI SUNTEM ÎN SUBIECTUL 3
ati vazut http://www.realitatea.net/tatal-elevei-de-nota-10-care-a-fost-eliminata-de-la-bac-replica-dura-pentru-ministrul-educa-iei_1743351.html
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/BACALAUREAT+ ...
  Topic: Fixuri-useless-vs-fixuri-importante
Trollhnew

Replies: 5
Views: 1222

PostForum: Romanian   Posted: 07-07-2015, 18:03:12   Subject: Fixuri-useless-vs-fixuri-importante
[quote ascuns]
Pe asta nu a dat-o nimeni afara asta nu are ce cauta ca GM e brainueseless nu are trb cu PVP nu a facut in 4 ani 1500 rating lol
Bravo bossutai pt ca ridici problema cu Cati druizi FERAL sau BALANCE v ...
  Topic: [REJECTED] [Druid]Balance Dots
Trollhnew

Replies: 10
Views: 1520

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 07-07-2015, 17:51:58   Subject: [REJECTED] [Druid]Balance Dots
- Pve sclavi hai sa killriam dragoni
oricum nu mai intereseaza mizeria asta daca il repara bn daca nu WARR meu RULLZ TARE
sunt satul de bataie de joc si de retarati astia care nu au nici o treaba cu PVP "ce GM joaca balance nici unul deci JET "
...
  Topic: [REJECTED] [Druid]Mastery&Moonking Form
Trollhnew

Replies: 9
Views: 1346

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 07-07-2015, 17:47:59   Subject: [REJECTED] [Druid]Mastery&Moonking Form
[quote ascuns]
Vi cu rezolvare sau stam 2 ani dupa GM pana se repara ???
Oricum druidul balance pe serverul asta nu are trb cu blizz,dmg de 2-3k razi cu lacrimi retardati astia sunt niste habarnisti care se prefac ca nu vad cat de praf e clasa si ii doare in cur atat timp ca ...
  Topic: Critica constructiva asupra arenelor
Trollhnew

Replies: 21
Views: 2762

PostForum: Romanian   Posted: 30-06-2015, 18:18:53   Subject: Re: Critica constructiva asupra arenelor
[quote ascuns]
Consideram ca e de maxima importanta talents/glyphs si bulangi care fac arene in full PVE fara sa ia decrese la iteme stats ,alfel ne batem ca chiori fara nici o treaba si nici o valoare
Cat despre NPC streams/pvp vendors la care te referi la aia care inca au Cata gear in loc de elite mist of pandaria sau ala aia din pozele de jos GG STREAMS poate angajem si pe cnv care sa com ...
  Topic: Critica constructiva asupra arenelor
Trollhnew

Replies: 21
Views: 2762

PostForum: Romanian   Posted: 30-06-2015, 17:41:22   Subject: Re: Critica constructiva asupra arenelor
[quote ascuns]
Hai ba Turo ai si tu o varsta si jucam drk aici de 3-4 ani nu ai sa vezi asa ceva in viata ta aici e a 101 cand propui asa ceva ai mai spus chestia asta si acum 2-3 ani cu premii cu bani cu tastaturi si mousi - in primul rand ca sunt 4 pagini buguri si sunt clase care sunt praf aici nu treci de 1600 rating:"pala retry druid balance shamyele ,prist shdw" si altele gen warr/hunter/dk/lock care te 200-300k DMG la nesimtire OP 1 ...
Trollhnew

PostForum: Romanian   Posted: 28-06-2015, 17:24:18   Subject: BACUL 2015 - EU ȘI CU BÃIEȚII MEI SUNTEM ÎN SUBIECTUL 3
Eu am auzit ca maine e un miting la liceul jean monnet ca sa protesteze impotriva camerelor de filmat
Iar o sa se auda scandari luati bacul la romana nu pl sau nu mai roadeti pixurile
Trollhnew

PostForum: Romanian   Posted: 27-06-2015, 19:44:23   Subject: BACUL 2015 - EU ȘI CU BÃIEȚII MEI SUNTEM ÎN SUBIECTUL 3
E imposibil sa nu ei un amarat de 5 si chiar si acum cand sunt camere si tot se poate copia daca te duce capul putin
Eu cand am dat acum 6 ani se copia in draci ne-au vazut aia de jos de asteptau cand a dat unul cu cartea de la etj 3 de a ajuns in starda -
Trollhnew

PostForum: Romanian   Posted: 27-06-2015, 16:05:05   Subject: BACUL 2015 - EU ȘI CU BÃIEȚII MEI SUNTEM ÎN SUBIECTUL 3
Eu si tatal meu nu avem o comunicare prea buna. El imi spune mereu sa nu mai vin dimineata de la club, eu ii spun ca distractia maxima incepe dupa miezul noptii, dar nu ma asculta, asa ca in loc sa comunicam, ne certam -
DNA-ul o sa-i prinda si pe hotii de mere.ha ha ha
este ca vor sa ne faca pe noi sa credem ca lupul fura de la print. de parca un animal ar putea sa fure. sa fim seriosi''
P.S. daca mi dati nota mare si intru la liceul ala unde vrea tata ma lasa sa plec la mare. imi dati va ...
Trollhnew

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 26-06-2015, 16:59:30   Subject: [REJECTED] [Druid]Mastery&Moonking Form
[quote ascuns]
Aberezi grav cum sa fie 210 + inca 55% (adica 115,5) = 325,5 ....mai putin DMG decat fara incrise de la dream of cenarius
Matematica de Balta facuta cu femeia de servici daca asa se calculeaza al tn DOTS si ajung ca la final aceste nici macar sa conteze pe target,base heal de hunter/warr sa fie mai mare decat dots atunci ne apucam de alceva
Cand dai acelsi DMG de caca.t si cu eclipse si fara ce mai conteaza,cand aia pe youtube pe 5.1 -5.48 au dots si dmg de 10 ori mai mare ca aici
Trollhnew

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 26-06-2015, 16:52:19   Subject: [REJECTED] [Druid]Balance Dots
Dute ba de aici atunci cum explici ca faci 2-3k Dmg dots pe playeri unde drk suntem aici ne ei de prosti nici pe Cata nu erau asa low DMG
Daca e cum zici tu pe cn bati tu cu DMG ala de ***** ca nu treci de 1500 rating unde sa mai auzit ca si dots de DMG de 2-3k pe MOP
Da al e bug Ca DoT-urile dau cu 80% mai putin ca pe blizz? Macar te-ai uitat cu trb sa dea druidul pe 5.4.8 ca e pintre primi la PVP aici faci 5% din dmg un DK/Warr sau Hunter
Zi asa ca ne apucam de Warr ca nu pierd timpul sa stau sa calculez sa-mi dau seama dc face 0 DMG ca sa vina unul sa-mi zica ca asa trebuie sa mearga,scz daca asa trb sa mearga ii dam delete si ne apucam de alceva exista clase pe aici care fac de 300% mai mult dmg decat face un BALANCE aici ...
Trollhnew

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 26-06-2015, 09:09:21   Subject: [REJECTED] [Druid]Mastery&Moonking Form
BUMP cu confirmare sau ce???
Trollhnew

PostForum: Fixed / Closed bugs   Posted: 26-06-2015, 09:08:45   Subject: [REJECTED] [Druid]Balance Dots
II dam si noi cu fix anu asta -

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 10-02-2025, 09:43:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x