User
Pass
2FA

Search found 30 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Reclamatie multipla
Tune Squad |^ virus

Replies: 22
Views: 4621

PostForum: Trash   Posted: 13-11-2010, 04:48:21   Subject: Reclamatie multipla
Ultimul post ca vad ca o ia rau pe langa discutia.
1. MJJ, in modelul de reclamatie, IMI ESTE CERUTA PAREREA la ce decizie CRED ca e nevoie sa se ia [ nu inseamna ca se va si lua ]. Daca nu era linia ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Trash   Posted: 12-11-2010, 01:22:47   Subject: Reclamatie multipla
Uite cum te dai de gol singur ... Deci tocmai ai recunoscut ca pana nu a intrat NeK, n`ai facut nimic pe server si abia in momentul in care a intrebat el "ba l`ati verificat pe ala? da` pe alalal ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Trash   Posted: 12-11-2010, 00:55:15   Subject: Reclamatie multipla
Mi`am promis ca ma abtin si nu mai postez ... dar vad ca nu se poate. Va zbateti ca pestii pe uscat incercand sa gasiti scuze ieftine care sa va scoata din mizeria in care v`ati bagat tot voi.
@Soul ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Trash   Posted: 11-11-2010, 23:13:53   Subject: Reclamatie multipla
Ntz ntz ntz ... voi ori nu stiti sa cititi [ asa cum s`a vazut si pe server -- scriam de nebun singur ca voi nu citeati deloc ], ori .. nu mai zic varianta a doua ca iau warn pe forum si nu meritati ...

[quote ascuns]< ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Trash   Posted: 11-11-2010, 22:27:35   Subject: Reclamatie multipla
Nume player: DiscoNNecT la momentul respectiv
IP player: irelevant, n`am luat ban si nu de asta fac reclamatia.
Nume admin: MJJ si SoulRipp3r Motiv: Amandoi erau prezenti si jucau fara nici o treaba in timp ce enj0y rupea wallu` pe server. Le`am zis de nenum ...
  Topic: Script de verificat screenshoturi
Tune Squad |^ virus

Replies: 113
Views: 94378

PostForum: Tutorials   Posted: 06-10-2010, 14:00:06   Subject: Script de verificat screenshoturi
Am XP pro SP 2 si nu am schimbat nimic la setarile windowsului / programe noi / programe sterse in ultima vreme .. inainte mergea bine mersi, insa acum de vreo 2-3 saptamani imi da mereu eroarea aia.
Tune Squad |^ virus

PostForum: Tutorials   Posted: 06-10-2010, 05:20:15   Subject: Script de verificat screenshoturi
http://img685.imageshack.us/img685/6299/freakzl.jpg
Am incercat si pe IE, si pe Firefox, si pe Opera ... am sters si cookies + relogin pe forum inainte sa verific si la fel e de fiecare data ...
O fi restrictionat in vreun fel? Nu dau cu paru`, doar intreb ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Tutorials   Posted: 04-10-2010, 15:16:51   Subject: Script de verificat screenshoturi
Scuze ca a durat atata sa raspund, am fost plecat zilele astea si abia azi am vazut raspunsul.
http://fisierulmeu.ro/56LYS1T3CGU1/de-dust20003-rar.html
http://fisierulmeu.ro/56SV9HOJRNVC/de-nuke0000-rar.html
http://fisierulmeu.ro/561HOKO235OJ/de-nuke320000- ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Tutorials   Posted: 29-09-2010, 22:29:51   Subject: Script de verificat screenshoturi
Scriptul ori nu mai merge bine, ori e restrictionat cumva. Am incercat sa verific niste BMP`uri si imi da eroare spunand "Alo, doar bmp-uri."
Shocker, cand ai ceva timp, te poti uita la problema asta? Daca e o problema si nu e o restrictie - Daca e ...
  Topic: Demo wall - mudi
Tune Squad |^ virus

Replies: 2
Views: 817

PostForum: Trash   Posted: 14-09-2010, 00:21:26   Subject: Demo wall - mudi
Nick: mudi
IP: 213.233.101.210
Data/Ora: 14 sept / ~01:00 AM
Demo: http://fisierulmeu.ro/53XUWM6OETP8/mudi-dem.html
  Topic: Reclamatie [*** degeaba]
Tune Squad |^ virus

Replies: 16
Views: 4526

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 28-08-2010, 18:06:43   Subject: Reclamatie [*** degeaba]
Asta raspunde si intrebari mele de mai devreme. Deci twister [ cel care mi`a dat ban`ul ] e owner = nu mai are rost sa continui ... eu prost ca nu am verificat inainte ce rang ai sa imi dau seama ca facand reclamatie unui owner e mai mult decat penibil.
Bafta ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 27-08-2010, 19:42:54   Subject: Reclamatie [*** degeaba]
Nu stiam ca nu mai esti owner .. Abia acum am verificat lista de accesse.
In fine, mai e o alta chestie pentru care am postat .. anume postul lui xD de la banlist:

[quote ascuns]
Am luat si eu demo de curiozitate sa vad ce`i pe el si pe ce motiv am luat ban. Sincer, nu ma ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 27-08-2010, 18:41:01   Subject: Reclamatie [*** degeaba]
@twister
In primul rand -- Runda in care am facut ceva mai multe frage [ nu 8 si nu toate HS asa cum exagerezi tu ], a fost a 5-a sau a 6-a de cand am intrat si pana la faza aia ma tineam destul de bine [ deci nu poti spune ca jucam infect si dintr`o data m`am trezit stiind cs .. am avut ceva mai mult noroc runda aia ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 26-08-2010, 23:00:31   Subject: Reclamatie [*** degeaba]
Cum spuneam, nu obisnuiesc sa ma uit cine e admin [ de bagat in seama nu ma bag cu nimeni -- stau in banca mea ... si nici nu am ceva de ascuns sa trebuiasca sa stiu numele adminilor de pe server ] si nu am avut ocazia sa verific dupa ce am luat ***`ul pentru ca am primit quit sau destroy -- imi cer scuze ca n`am nime ...
Tune Squad |^ virus

PostForum: Unban Requests + Complaints   Posted: 26-08-2010, 22:51:12   Subject: Reclamatie [*** degeaba]
- Numele tau: rds.link la momentul respectiv
- Numele adminului reclamat: initial am crezut ca este logOn, insa se pare ca desi el a facut cel mai mult gat exact in momentul in care am luat ***`ul, mi s`a spus ca nu el e cel care l`a dat. Reclamatia ramane totusi si este pe numele celui care mi`a dat ***`ul, pentru ...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 13-02-2025, 21:40:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x