Author |
Message |
Topic: [REJECTED] [WebSite] Bug vote-points |
VascBogdan
Replies: 2
Views: 430
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 28-09-2014, 20:21:01 Subject: Re: [WebSite] Bug vote-points |
[quote ascuns] Yeah, I forgot to always click the WoW freakz banner. Last time a played WoW was in 2013, and I could get the points without clicking the banners, maybe Shocker changed this.
Sorry for disturbing, definetely my fault. |
Topic: [REJECTED] [WebSite] Bug vote-points |
VascBogdan
Replies: 2
Views: 430
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 28-09-2014, 16:01:54 Subject: [WebSite] Bug vote-points |
Wowhead/WoW Freakz Link: -
Descrierea bugului / Bug description:
Este a 3-a oara cand dau vote pe toate cele 5 linkuri si nu mi se pun punctele. Imi spune ca validarea dureaza 5-25 minute dar cu toate astea, dupa ce acel mesaj dispare (dau refresh dupa vreo 5 minute) nu mi se pun voturile. Pe Chrome nu vad deloc ima ... |
Topic: [REJECTED] Vote Points BUG |
VascBogdan
Replies: 1
Views: 286
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 28-06-2013, 11:21:13 Subject: Vote Points BUG |
Wowhead/WoW Freakz Link: Am cumparat aceasta itema http://www.wowhead.com/item=59320#.
Descrierea bugului / Bug description: In joc imi apare ca e mult mai slaba. Tin sa mentionez ca si pe wow.freakz.ro arata damage-ul + restul caracteristicilor ca si pe wowhead. In joc am deabea... (print).
Dovada / Proof: http:// ... |
Topic: [REJECTED] [Quest] Bug predare quest completat |
VascBogdan
Replies: 4
Views: 665
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 02-04-2013, 19:49:35 Subject: RE |
Sunt multe alte questuri de terminat, nu te complica cu cele buguite. Sunt multe buguri (questuri de obicei) care nu isi au rostul, ori sunt altele mai bune sau identice, ori poti sa nu il faci.
Eu zic sa ramana bugurile minore si sa se rezolve cele majore, pentru ca, stii tu, "Get a life", GM-ul are nevoie ... |
Topic: [DUPLICATE] Sale pending |
VascBogdan
Replies: 1
Views: 448
|
Forum: Fixed / Closed bugs Posted: 02-04-2013, 16:30:36 Subject: Sale pending |
Wowhead/WoW Freakz Link: Nu e itema
Descrierea bugului / Bug description: Am pus o itema la ah. Si primesc mail cum ca cineva mi-a cumparat-o, insa, la mail nu-mi arata banii. Am intrebat mai multi jucatori si au zis sa astept o ora. Am asteptat mai mult de 12 ore, de aseara. Mai am un astfel de mail.
Dovada / Proof: ... |
Topic: [REJECTED] Bug Creare Guild |
VascBogdan
Replies: 3
Views: 588
|
Forum: Trash Posted: 30-05-2012, 20:44:39 Subject: [REJECTED] Bug Creare Guild |
Am strans... aceeasi problema. E a 3-a oara cand mi-am strans. APP: nu stiu daca am mentionat dar bugul e pe Evolution.
EDIT: Rezolvat.... am avut din greseala mai multe Chart de alea in bag. |
Topic: [REJECTED] Bug Creare Guild |
VascBogdan
Replies: 3
Views: 588
|
Forum: Trash Posted: 30-05-2012, 15:37:08 Subject: Bug Creare Guild |
Wowhead/WoW Freakz Link: ---
Descrierea bugului / Bug description: Vreau si eu sa-mi creez un guild dar: dupa ce am strans toate semanturile(de doua ori, pentru ca prima data mai era un bug) m-am dus la Guild Master. Am dat pe Register dar nu s-a intamplat nimic, am dar si logout, exit game, restart PC etc. dar tot as ... |
|