Author |
Message |
Topic: [Aprobat]Cerere #2 slot - Vasili Zaitev |
Vasili Zaitev
Replies: 6
Views: 668
|
Forum: Trash Posted: 01-09-2012, 12:13:01 Subject: [Aprobat]Cerere #2 slot - Vasili Zaitev |
1. Nick-ul pe server: Vasili Zaitev
2. Varsta: 24 ani
3. Link la lista de codati -> nu e nevoie pentru cererile de zombie (slot)
4. Vechimea pe server, link pe gametracker -> http://www.ga ... |
Topic: [Respins] Cerere slot Vasili Zaitev |
Vasili Zaitev
Replies: 18
Views: 1830
|
Forum: Trash Posted: 02-08-2012, 21:05:19 Subject: [Respins] Cerere slot Vasili Zaitev |
[quote ascuns] Sa fie. Mi se pare o aberatie chestia asta cu interzisul postarii in propria cerere. Daca cineva ma contreaza sau spune ceva la care am vreo adaugare pentru a face intregul, nu vi se pare normal sa imi ... |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 02-08-2012, 19:55:43 Subject: [Respins] Cerere slot Vasili Zaitev |
[quote ascuns] Merci Undertaker, dar o sa astept 30 zile pana fac urmatoarea cerere. Am vazut ca asa se procedeaza. |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 02-08-2012, 09:04:49 Subject: [Respins] Cerere slot Vasili Zaitev |
[quote ascuns] Am postat pentru ca decizia este finala. Am gresit eu, nu mai este rost de vreo continuare. |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 02-08-2012, 08:47:26 Subject: [Respins] Cerere slot Vasili Zaitev |
[quote ascuns] Ups, sorry. Chestia asta mi-a scapat s-o verific, eu crezand ca am sigur peste o luna. In cazul asta, rog un admin sa inchida topic-ul. Thanks. |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 01-08-2012, 19:34:18 Subject: [Respins] Cerere slot Vasili Zaitev |
1. Nick-ul pe server: Vasili Zaitev
2. Varsta: 24 ani
3. Link la lista de codati -> nu e nevoie pentru cererile de zombie (slot)
4. Vechimea pe server, link pe gametracker -> http://www.gametracker.com/player/Vasili%20Zaitev/46.19.104.30:27015/
Gracias. |
Topic: Reclamatie admin "Ciudatu" |
Vasili Zaitev
Views: 781
|
Forum: Trash Posted: 19-07-2012, 15:32:00 Subject: Reclamatie admin "Ciudatu" |
Rog un admin de forum sa inchida topic-ul. |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 19-07-2012, 13:43:41 Subject: Reclamatie admin "Ciudatu" |
OK Pinin. Imi cer scuze. Daca m-ai vazut, ai observat ca eu de regula nu vorbesc si nu ma bag in seama cu nimeni. Mi s-a parut doar aiurea ce s-a intamplat, dar, dupa cum ai zis si tu, nu am fost eu atent. De acum stiu. Bafta. |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 19-07-2012, 12:51:47 Subject: Reclamatie admin "Ciudatu" |
Mersi cookiepock, nu stiam asta, dar totusi, imi putea spune el "ba, daca ai ceva de anuntat, zi in amx_page". Daca mi-a dat gag, ce a rezolvat? Trebuia sa deduc eu cum se procedeaza?
Si inca una noua: vorbea cu unii la care le tot dadea slay, asa intepat ... dupa ce i-a zis lu' unu "taci", i-am spus eu ca nu asa se vorbeste cu lumea si ca e urat. Apoi se pune spectator si ma intreaba care e treaba ... ii raspund ca ... |
Vasili Zaitev
|
Forum: Trash Posted: 19-07-2012, 11:22:52 Subject: Reclamatie admin "Ciudatu" |
RECLAMATIE :
Titlu: Reclamatie admin "Ciudatu"
1. Harta - de_nuke
2. Ora - ~12.00
3. Motivul reclamatiei - Mi-a dat gag pentru ca l-am rugat sa se uite pe un jucator care mi s-a parut ca trage arma fara el. Citez: "Ciudatule, uita-te si tu pe Razzo, te rog". Din cate stiu eu, nu se da gag pentru asa ceva. Iar la 3 minute, adminul "kid.mara" i-a facut screenshot lui Razzo si l-a rugat sa-i dea pozele. D ... |
|