Author |
Message |
Topic: Deblocare char din chartrade , va rog ! |
Wrynnu'
Replies: 1
Views: 416
|
Forum: Romanian Posted: 10-08-2010, 13:00:53 Subject: Deblocare char din chartrade , va rog ! |
salut...Multumesc pentru lamuririle de la transferul ally-H in primul rand si as vrea sa va rog daca se poate sa imi deblocati charul din trade...La faza cu postul am rugat pe unul cu care faceam bg s ... |
Topic: TRANSFERURILE HORDE => ALLIANCE DONE, TRANSFERATII READ! |
Wrynnu'
Replies: 67
Views: 20094
|
Forum: Old Announcements Posted: 10-08-2010, 11:45:45 Subject: TRANSFERURILE HORDE => ALLIANCE DONE, TRANSFERATII READ! |
Shockere te rog fane transferurile asa cum era pe lista promisa...daca nu e seriozitate playerii isi pierd increderea usor si asta nu ajuta la nimic |
Topic: TRANSFERURILE HORDE => ALLIANCE DONE, TRANSFERATII READ! |
Wrynnu'
Replies: 67
Views: 20094
|
Forum: Old Announcements Posted: 10-08-2010, 09:05:15 Subject: TRANSFERURILE HORDE => ALLIANCE DONE, TRANSFERATII READ! |
Shockerule eram si eu pe lista de transferuri ..Wrynn penultimul si miam facut si confirmarea...as vrea si eu transferul daca se poate te rog frumos !! merci |
Topic: in legatura cu furarea charului palermo |
Wrynnu'
Replies: 98
Views: 10082
|
Forum: Romanian Posted: 09-08-2010, 15:48:17 Subject: in legatura cu furarea charului palermo |
[quote ascuns] pt asta era postu de mai sus |
Wrynnu'
|
Forum: Romanian Posted: 09-08-2010, 15:45:07 Subject: in legatura cu furarea charului palermo |
sunt player pe server si cred ca am acelasi drept ca si tine sa postez cand si cum vreau...si miam facut contu asta de forum pt ca Wrynn e noul meu char...dar chiar verificati ip si alea alea ca nu imi plac suferinzii pupincuristi si care se baga in seama ca sa faca pe supermenii |
Wrynnu'
|
Forum: Romanian Posted: 09-08-2010, 15:36:34 Subject: in legatura cu furarea charului palermo |
Am urmarit toata discutia si mi se pare o cacealma toata treaba asta...nu cumva se poate dezactiva contul de email si reactiva dupa aceea? Nu prea il cunosc pe asa zisul pagubit dar toata faza cu banii pe char e urata rau...una e sa joci wow pentru placere si alta e sa joci ca sa faci bani |
|