Author |
Message |
Topic: [Rezolvat] [Rezolvat] Unban YGoR |
YGoR
Replies: 8
Views: 745
|
Forum: Unban request / Complaints Posted: 07-01-2016, 18:21:21 Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] Unban YGoR |
Nu am luat ban pentru tras din grota, pentru asta am luat kick
Toata treaba nu i-a mai convenit adminului cand nu a mai avut replica.. Eu vorbeam cu el civilizat, i-am dat explicatii de ce nu mi s ... |
YGoR
|
Forum: Unban request / Complaints Posted: 07-01-2016, 18:12:38 Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] Unban YGoR |
Stii care e chestia, nu am luat ban pentru ca am tras din grota, pentru asta am luat kick defapt, cand am intrat inapoi mi-a zis ca l-am omorat pe el din grota... pai bun frate dar de ce te-am omorat? pentru ca nu ma lasi nici macar sa ies.. si el ce a facut cand nu a mai avut replica? Mi-a dat ban!
Posturi unite auto ... |
YGoR
|
Forum: Unban request / Complaints Posted: 07-01-2016, 17:58:57 Subject: [Rezolvat] [Rezolvat] Unban YGoR |
O data ce exista regula asta, ar trebui sa existe si o regula in care sa se specifice sa nu tragi in grota! Sau in cei care abia ies din grota.
Am aflat numele adminului DirectiaNationalaAnticoruptie sau ceva de genul! |
YGoR
|
Forum: Unban request / Complaints Posted: 07-01-2016, 17:52:10 Subject: Unban YGoR |
Nick-ul: YGoR
Data + ora: 07.01.2015/17:40
Harta: awp_bycastor32
Admini online: sincer nu joc de mult pe server si nu stiu numele adminilor
Adminul: idem (avea un nume lung)
Motivul: Pai... Pe bycastor nu ai voie sa tragi din grota... dar nici sa iesi din ea nu ai cum, ca trag in tine din casa, sau de langa si nah ... |
|