User
Pass
2FA

Search found 8 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Rezolvat] ban Zehell
Zehell

Replies: 5
Views: 267

PostForum: Trash   Posted: 03-10-2015, 09:41:02   Subject: [Rezolvat] ban Zehell
[quote ascuns]
Este irelevanta afirmatia ta referitoare la varsta pe care o am ! Daca e sa o luam asa , la cate greseli de punctuatie ai facut mai sus , nu iti dau nici eu mai mai mult de 13 ani , dar totul este rel ...
  Topic: Problema competenta admini pe predFreakz.ro
Zehell

Replies: 4
Views: 778

PostForum: Discussions/Help   Posted: 02-10-2015, 22:15:27   Subject: Problema competenta admini pe predFreakz.ro
http://www47.zippyshare.com/v/eNbGaAS6/file.html
Pe baza acestui demo eu mi-am luat ban pentru wall , fara sa mi se faca poze , fara nimic...
Am facut cere unban , 1 admin a spus ca am , unu ca nu si poc topic inchis sub numele de *rezolvat* !
Avand in ved ...
  Topic: [Rezolvat] ban Zehell
Zehell

Replies: 5

PostForum: Trash   Posted: 02-10-2015, 21:53:09   Subject: ban Zehell
Pentru Fanatic si pentru toti desteptii care l-au sustinut cum ca am wall va dau un video demonstrativ cu mine *avand wall* !! SI aim !
Relax|Andrei este cel ce m-a facut sa fac demo-ul ca tot zicea ca am wall . la un moment dat si aim !
Va multumesc tuturor ...
  Topic: [Rezolvat] Cere UnBan Zehell
Zehell

Replies: 7
Views: 507

PostForum: Trash   Posted: 01-10-2015, 00:45:21   Subject: [Rezolvat] Cere UnBan Zehell
[quote ascuns]
Adminii care nu stiu ce fac ? Adica cine nu e de acord cu tine este incompetent sau inapt ? Imi cer scuze domnule fanatic , am uitat ca dvs. ati inventat wall-ul si sunteti expert in acesti "experti" in wall ! In legatgura cu experienta ta ... de unde stii ce varsta am si de cand joc eu cs , sa poti face o ast ...
Zehell

PostForum: Trash   Posted: 30-09-2015, 23:33:36   Subject: [Rezolvat] Cere UnBan Zehell
Domnule fanatic , din ce vad eu , tu ai wall - Deci esti primul admin care face demo cu wall , pe cuvantul meu de onoare - Acuma nu stiu ce sa zic , paote ca doar l-ai activat pentru a ma urmarii pe mine ....sau poate il ai in timp ce joci si nu iti este frica deoarece esti admin si nu sta lumea sa se uite pe tine ! Acuma , totul este la latitudinea adminilor si a lui Angry ...
  Topic: [Rezolvat] Reclamatie FaNaTiC
Zehell

Replies: 4

PostForum: Trash   Posted: 30-09-2015, 20:47:52   Subject: Reclamatie FaNaTiC
Reclamant : Zehell
Reclamat : adminul FaNaTiC
Motiv : Ban aiurea pt wall fara poze !
Dovada : https://forum.wow-freakz.com/view-post-4840180.html?#4840180
Detalii : Acest personaj cu accesul lui (oricare ar fii acela ) a dat ban aiurea , a abuzat de comenzi fara dovezi clare deci cred eu ca merita macar un warn ! Acuma las la latitudinea ta Angry cea ce vei face !
Multum ...
Zehell

PostForum: Trash   Posted: 30-09-2015, 20:35:49   Subject: Cere UnBan Zehell
nick : Zehell
Ip meu : 86.127.47.66.
admin-ul care m-a banat : FaNaTiC
Motiv : Cica wall
Doevezi :
Pois0nN. : pup
Pois0nN. : pup
[Info]Nu sti sa-ti setezi bindurile? Tasteaza /how pentru instructiuni.
Lolyck (RADIO): Fire in the hole!
ADMIN FaNaTiC: vote ban for Zehell
qWerty voted for
Pois0nN. voted for
*** Pois0nN. killed WhiTe with a headshot from weapon_scout ...
  Topic: [Aprobat] cere Ban
Zehell

Replies: 1
Views: 162

PostForum: Trash   Posted: 30-09-2015, 15:34:20   Subject: cere Ban
nick-ul meu : Zehell
Va rog sa banati acest player , eu am spus pe say_uteam@ de nenumarate ori dar nu sa uitat nimeni pe el asa ca am facut eu demo !
nick : {Warrior}Abraham
ip : 186.14.32.199:27005
motiv : wall clar si cateodata aim la buton
dovada demo : http://www.girlshare.ro/35135453.1 - se vede undeva la min 0:30
dovada demo : http://www.girlshare.ro/35135469.6 ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 12-12-2024, 18:50:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password