Forum: Trash Posted: 17-03-2011, 12:28:40 Subject: Ori cum
Ori cum io va multumesc din suflet si daca am deranjat pe cineva cu ceva imic er mi de scuze + legenda r3sp3ct 4 yu tinta e pusa la vrajela trageam aiurea BY BY ALL IMI PARE BINE CA VAM CUNOS ...
Forum: Trash Posted: 17-03-2011, 12:19:43 Subject: Deci
deci va rog frumos nu am cod wall si ce credeti voi ca am nu are rtost sa joc pe alt servar mam atast de asta si am vazut si io demo am pus tina la vrajeala sa siti si voi
MJJ ultimul kil lam luat pri cutie sau zid ce a fost am tras la vrajeala putin imi pasa ce crezi u cat timp situ ca sunt curat am bunavointa mea ala data fami ss:) daca u zicei ca aveam wall dc nu ...
+ CA U NU ITI FAC TREABA MICHEL JAKSON TOTI ADMINI MIAU FACUT POZE SAU VBLIND U NU FACI NIMICA AI DAT DESTROY DIN PRIMA INVATA SA JOCI CS PAREREA MEA SI DUPA SA IEI ADMIN AU FOST ZILE CARE ...
mda recunosc am inrtat cu niku lu sick ca sa ma lasi in pace 2- nu am jucat cu wall inva as ajoci dac aiau 1 pri zid asta nu insemna ca e wall3 invata sa adminezi michel si regret nespus ca am itnrat ...
Astazi in jurul ore 10-30 ma jucam cs si de o data am trezesc cu destroy recunosc jucam mapa assault si de o data destroy cica sunt codat !!! mi sau facut poze de la madmini si nu am nika sa mi se fac ...
Deci astazi pe la ora 11-15 rko busted a itrnat la cs se juca mapa de kabul_32 iam zis sa dea 2 voturi el daduse un vot cu doar 1 mapa de_inferno dupa mia dat gaga motiv: asa vrea el sa dea vot dupa ...