Author |
Message |
Topic: Nesimtire mare pe Napolact |
archdemon
Replies: 37
Views: 4965
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 16:59:25 Subject: Nesimtire mare pe Napolact |
S-a rezolvat treaba...ms tuturor care m-au ajutat cu post.
GM puteti inchide topicul dak vreti |
archdemon
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 14:05:20 Subject: Nesimtire mare pe Napolact |
[quote ascuns] nu fi asa sigur...poate s-a gandit si la consecinte...oricum cand se rezolva(daca se reozolva) o sa postez.. |
archdemon
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 13:44:55 Subject: Nesimtire mare pe Napolact |
[quote ascuns] ar trebui sa fiu si eu nesimtit si sa iti zic direct sa imi dai primordialele inapoi si gata..si dak tot stii cine e nu ar trebui sa fie greu sa le iai inapoi..erau muncite de mine nu de yoghi ala sau cn mi le-a furat...nu ar trebui sa ma intereseze cine le-a f ... |
archdemon
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 13:12:46 Subject: Nesimtire mare pe Napolact |
Cristina sa fie clar ca nu consider ca ai vreo vina ..e numai vina lui dar poate iti dai si u seama ca te implica in nijte prostii...nu ar trebui sa stie asemenea om conturile tale... |
archdemon
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 13:04:59 Subject: Nesimtire mare pe Napolact |
Credema ca am avut incredere altfel...faceam numai printuri...asta e probleme dar oricum nu e cva de inventat asa ceva... |
archdemon
|
Forum: Trash Posted: 16-06-2010, 12:55:33 Subject: Nesimtire mare pe Napolact |
Am fost tras pe sfoara grav de napolact...( si inca cum cu 5 primordiale si 8 titansteel)
Am dat mesaj pe global cu LF bs cu plate boots de dps...napolact mi-a dat whisp dp charu Napolactd cu : vrei boots? stai ca intru acum pe char....dupa intra pe charu Crisstina(DK) si ii dau toate mats( fiind pe charu cristinei si ... |
|