Author |
Message |
Topic: LOL? |
bard
Replies: 18
Views: 4040
|
Forum: Romanian Posted: 24-11-2013, 21:26:21 Subject: LOL? |
Alt motiv pentru care nu joc aici pe server,hai sa sarim peste mop...nu,lasa sa mai asteptam umpic sa sarim direct dupa warlords of draenor...NU! ce ne mai complicam sa asteptam pana apare 10.0 si tre ... |
Topic: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
bard
Replies: 103
Views: 14606
|
Forum: Romanian Posted: 26-09-2013, 18:03:13 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
[quote ascuns] Adiman cati 14 ani am eu stiu mai mult lore ca tine si de mists of pandaria s-a zis altceva cu totul altceva nu asemenea prostii,nu vei vedea in viata ta asemenea chestii in world of warcraft,sa iti va ... |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 22-09-2013, 12:50:31 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Dovezi ceva ai? Ca eu nu am vazut decat niste desene,macar Dark below are trademark desi nu stim daca e real sau nu,dar rise of the legion,in niciun caz,singurul lucru care are legatura cu wow ar fi ogre,dar sa pui al alianta chestiile alea? serios?Ce armuri v ... |
Topic: PVP Best class |
bard
Replies: 83
Views: 19803
|
Forum: Other Posted: 21-09-2013, 14:50:21 Subject: PVP Best class |
[quote ascuns] Adu rogue la mine sa ne distram cu el.... poti bate orice cu orice |
Topic: "Rise of the Legion" Urmatorul Expansion |
bard
Replies: 44
Views: 6985
|
Forum: Romanian Posted: 21-09-2013, 14:43:18 Subject: "Rise of the Legion" Urmatorul Expansion |
Rogue cu stun remove,warlock tank?E facatura |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 15-09-2013, 12:14:50 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
[quote ascuns] Da night elf high elf blood elf tot fac parte din rasa elfilor,dar nu sunt aceasi rasa de elfi si nu ma opresc pana nu pricepeti odata ca high elf si blood elf nui acelasi lucru.
E posibil sa fi si dark below am un prieten care le are cu ghicitul versiunilor si el zice cam la fel,acum nu stiu,poate vor mai face ceva cu illidan |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 18:30:11 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
[quote ascuns] Da se trag din alte rase dar NU sunt aceleasi chiar nu puteti pricepe?
Daca se spune ca noi ne-am trage din maimute suntem aceais rasa?Doamne,invatati oameni buni wow.
Urmatoarea versiune mai mult ca sigur nu va fi sargeras,la cat d emult castiga din wow nu se va termina asa repede.
Fiti atenti aici voi cei cu minti sclipitoare,atata timp cat vezi ca scrie acolo race:human,high elf,night elf ce or scrie,aia e alta rasa deaia scrie asa intelegeti cum sta treaba,daca ar fi acelasi lucru ar scrie o singura rasa la toti elfii astea,dar nu scrie pentru ca n ... |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 17:02:17 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Ce ma fac eu cu voi Fel orc sunt orcii corupti d eburning legion scrie clar acolo la rasa fel orc,Si arthas la fel scrie Human fosta rasa si undead dupa aceea.
Title Crown Prince of Lordaeron, King of the fallen Lordaeron, Slaughterer/ Butcher (said by Sylvanas and Uther), First of the Lich King's Death Knights, Champion of The Scourge, Lich King (Formerly)
Gender Male
Race(s) Human (former), Undead
sursa:http://www.wowwiki.com/Arthas_Menethil
Gender Male
Race Fel orc (Humanoid)
sursa: Gender Male
Race Fel orc (Humanoid)
imi pare rau dar astai adevarul nu sunt aceleasi lucruri. |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 16:53:27 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Te contrazic total cu night elfi e aceasi treaba i-au izgonit si s-au schimbat devenind alta rasa,acum iar unii din ei s-au schimbat devenind blood efi altii au ramas high elfi,daca sui ca sunt la fel cele 2 rase inseamna ca naga night elf,wretched,si orice se trage din elfi sunt toti aceasi rasa,La fel si Arthas era human apoi a devenit undead si i sa schhimbat doar parul in culoare si ochii.Daca High elfii si Blood elfii ar fi fost aceasi rasa atunci ar fi gasit blizzard o metoda ca high elfii sa nu ma existe.Acelasi lucru cu fel orcs,daca arunci o privire pe wowiki de exemplu la bloodgrin vei vedea race:Fel or ... |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 16:03:31 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Daca ar fi dupa voi atunci high,blood,night elf wrethed si naga sunt aceasi rasa,nui asa?Pai fix asa spuneti,dar ia uitati pe wowwiki si veti vedea ca tot ce e acolo e complet diferit singurul lucru asemanator e ca seamana la aspect si ca vorbesc aceasi limba,dar cu limba high elfii vorbesc si limba humanilor,dwarfilor,etc,oricat spuneti voi loreul spune ca sunt 2 rase diferite. |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 14:32:46 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Rexxar nue ogre dar a fost liderul stonemaul.
Nu sunt aceasi rasa am scris acolo unele diferentele,cand blood elfii s-au schimbat consumand fel magic au incetat sa mai fie high elfi
PS:High elfii nu au renuntat,ei nu au consumat vreodata |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 14:23:46 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Si eu joc warcraft 3 dar degeaba,blood elfii nu sunt high elfi,poate au fost dar in niciun caz nu sunt,blood elfii ii urasc pe high elfi si invers
Edit:Da ogre ar putea fi poate rexxar s-ar intoarce lider al lor cine stie... |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 14:10:27 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Da din high elfi au mai ramas 25000 fara sa le punem la socoteala acei copii half elfi,normal playable ar indeplini cam toate conditiile sunt la fel de putini in numar ca si darkspear si taurenii din thundebluff,racial leader ar putea fi vereesa sau chiar s-ar putea intoarce alleria din "calatoaria" ei.Dar oricum stim cu toti ca nus e va intampla.Ideea e ca lumea trebui sa accepte ca sunt 2 rase diferite |
bard
|
Forum: Romanian Posted: 14-09-2013, 13:42:18 Subject: [Spoiler] The new Warchief of the Horde! |
Nu e acelasi lucru blood elfi "mananca" fel magic high elfii sunt neatinsi de asa ceva,au alt comportament se abtin de la a devora mancare,au alte structuri,au ochii albastri,au vocile diferite,high elfii care au scapat sunt in numar de 25000 si sun raspanditi unii sunt in stormwind dand nastere la half elfi altii prin dalaran vereesa si ai sai silver covenant.
Daca ai sta sa te gandesti diferentele sunt enorme si sunt 2 rase diferite,unde mai pui ca high elfii sunt la alianta,daca spui ca e acelasi lucru ar insemna ca night elfii si cu blood elfi sunt fix la fel ca blood elfi au apaarut din high elfi ... |
Topic: PVP Best class |
bard
Replies: 83
Views: 19803
|
Forum: Other Posted: 14-09-2013, 13:16:42 Subject: PVP Best class |
Cea mai buna clasa pvp...oricare vrei atata timp cat nui pe healer la talente,poti fi bun cu orice clasa daca inveti sa joci cu ea cum trebuie. |
|