[quote ascuns] nu stiai ca isi ia ban doar cei ce zic un adv din jocu asta si din serverul asta cei care admini .... ii favorizeaza.... nusi iau ban /mute/ etc etc
deci va rog mult din tot sufletul reparati buguriile din tol barad sunt peste 1000 mobi care au evadate nu poti face q calumea stai 1 ora sa le faci va rog mult de tot sa le reparati !!! sunt ft multi playeri ce se plang de o gramada de buguri donatii se fac toate cele da buguriile de ce nu le reparati!!!
[quote ascuns] scuzama dar stiu ca nu scriu corect romaneste doare nu sunt roman sunt neam stabilit in romania de cand aveam 15 ani nu e bina mea ca nu vb bine romaneste sorry
si eu am donat si ma simt mandru cam facuto foarte muylti din joc zic ca sun noob cam donat am donat de vreo doua ori si cu siguranta o voi mai face cat de curand ultima data cand am doat a fost acum 2 seri pe la ora 2 noapte cred shokeru stie
Numele suspectului:Pristdoog
Data/ora:05.02.2013
Detalii:acest individ a injurat 2 persoane pe prietenul meu intru Random battelground si pe mine de mama si toate cele as dori daca se poate sa ii dati ban am facut print screen la conversatie dar nu stiu cum sa o posteaz
Realm:Genesis
Screenshot: [color=orange][/color]