User
Pass
2FA

Search found 5 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: O intrebare
cristynake

Replies: 1
Views: 253

PostForum: Romanian   Posted: 13-06-2011, 17:44:28   Subject: O intrebare
La un account care nu imi mai merge parola la el si e-mailu nu il mai stiu....as putea sa donez ca sa imi transfer charurile pe alt cont??
Daca da atunci sa imi spuneti cat ar trebui sa donez si o sa ...
  Topic: Problema cu un account
cristynake

Replies: 4
Views: 589

PostForum: Romanian   Posted: 13-06-2011, 14:09:40   Subject: Problema cu un account
Sau macar un recover la parola daca se poate o sa si donez daca este nevoie rog foarte mult sa ma ajutati este primul meu account si am pierdut prea mult timp pe el ca sa imi fac alte charuri va rog f ...
  Topic: Account recover
cristynake

Replies: 1
Views: 501

PostForum: Romanian   Posted: 13-06-2011, 14:02:54   Subject: Account recover
Sall as dori si eu daca se poate un gm sa ma ajute sa imi dea si mie recover la un account ca e-mailu care este al accountului este vechi si nu mai stiu parola la mail rog foarte frumos un gm pls
cristynake

PostForum: Romanian   Posted: 13-06-2011, 10:24:06   Subject: Problema cu un account
Ok am inteles dar nici macar nu pot sa donez sa imi schimb e-mailul nici asta nu este posibil sau macar sa ma ajutati cu parola de recover va rog foarte mult chiar am nevoie de contul acesta inapoi am ...
cristynake

PostForum: Romanian   Posted: 13-06-2011, 10:14:20   Subject: Problema cu un account
Sall am si eu o problema cu un account de alaltaieri din data de 11.06.2011 seara cand am fost ultima oara pe cont functiona parola si de atunci nu mai merge parola mea si e-mailu de la cont este unul ...

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 18-08-2025, 23:33:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password