User
Pass
2FA

Search found 11 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: Bugged Achievements Database
edyxrm

Replies: 101
Views: 21981

PostForum: Trash   Posted: 06-09-2012, 02:54:52   Subject: Bugged Achievements Database
[quote ascuns]
incearca un delete la cache si wtf si incearca sa intri iar se poate sa fie si de la asta cel putin la mine a mers
iar in legatura cu addon-urile care "te ajuta" sa faci loremaster merg doa ...
edyxrm

PostForum: Trash   Posted: 06-07-2012, 12:47:49   Subject: Bugged Achievements Database
Posturi unite automat, 06-07-2012, 13:47:49

[quote ascuns]
explore tol barad nu a mers nici pe blizz de aceea achievement-ul a fost scos pe 4.1 probema este ceva in legatura cu niste phase-uri mai complicate
  Topic: [REJECTED] enchanting
edyxrm

Replies: 1
Views: 547

PostForum: Trash   Posted: 03-07-2012, 01:26:21   Subject: [REJECTED] enchanting
it says adamantite not arcanite and that's a hole new story check online guides about enchanting about how to obtain the adamantite rod
Problem solved close topic
  Topic: Druid - Gift of the Earthmother
edyxrm

Replies: 2
Views: 519

PostForum: Trash   Posted: 27-06-2012, 17:31:30   Subject: Druid - Gift of the Earthmother
dar tu pui 2 situatii complet diferite in poza de pe retail ai ai sp asa ca oricum situatiile sunt diferite nu poti sa pui o poza de pe freakz si una de pe retail in care ai 2 valori dif la sp si sa te plangi ca nu merge la fel un spel l/talent care e influentat de sp daca calculezi 15% din totalul de pe freakz dat in screen la tine iese app valorea aia mrg acolo sunt si alti c ...
edyxrm

PostForum: Trash   Posted: 05-06-2012, 01:39:00   Subject: Bugged Achievements Database
mercenaries of scholazar merge l.am facut eu dar nu am cum sa pun screen am tastura apple si nu are button de print screen dar de mers merge e o pestera in scholazar cu 2 npc unu oracles unu frenzyheart iar la ala de la oracles e un daily care e gata completat si daca rep cu oracles iti da cu frenzyheart si invers si dupa faci un q 2 la frenzyheart/oracles pt exalted. Achieve l ...
  Topic: [REJECTED] ar trebui sa am achievementul Diggerest
edyxrm

Replies: 4
Views: 883

PostForum: Trash   Posted: 02-06-2012, 17:13:18   Subject: [REJECTED] ar trebui sa am achievementul Diggerest
se contorizeaza doar cele pe care le faci o singura data daca ai facut un artefact de n ori caci ele se mai repeta dupa un timp nu ti se contorizeaza de mai multe ori
edyxrm

PostForum: Trash   Posted: 23-04-2012, 15:57:29   Subject: Bugged Achievements Database
dupa 01/01/12 pt ca nu numai merg unele datorita altor fixuri, cum ar fi bt care mergea si acum numai merge(deorece cauza lag si crash la server aluturi de icc mrg( crash dadeau doar supremus si blood queen)) iar singura modalitate de a face achieve e sa votezi pt chest de t6(care pica la illidan)
  Topic: [REJECTED] Account bugged
edyxrm

Replies: 2
Views: 837

PostForum: Trash   Posted: 14-04-2012, 03:05:54   Subject: Account bugged
Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: Cand incerc sa ma loghez pe cont fie pe site fie pe joc imi zice ca user sau pass gresite(si am rescris de o suta de ori) iar pe site cand vreau sa dau recover la pass imi zice ca a aparut o eroare si anume :A aparut o eroare la trimiterea emailului, te rugam incearca mai tarziu.
Eroare: connect_host
Dovada / Proof: http://i44.tinypic.com/34sfs6b.png
http://i44.ti ...
  Topic: [DUPLICATE] [GUILD ACHIEVEMENTS]Dungeons/Raids not working LIST
edyxrm

Replies: 50
Views: 8094

PostForum: Trash   Posted: 08-04-2012, 03:30:21   Subject: [DUPLICATE] [GUILD ACHIEVEMENTS]Dungeons/Raids not working LIST
Alone in the Darkness - Guild Edition=>>yogg e friendly si nu ai cum sa il ataci
He Feeds On Your Tears - Guild Edition=>> dupa ce ca te chinui sa tii raidul in viata nu da absolut nici un achieve nici macar cele normale respectiv Supermassive,Observed
Asta pe 10 pe 25 inca nu am incercat incercam maine -
  Topic: [REJECTED] Help please
edyxrm

Replies: 1
Views: 556

PostForum: Trash   Posted: 08-04-2012, 03:16:54   Subject: Help please
Imi cer mii de scuze ca postez aici dar am facut din greseala o tampenie am vrut chestul de t6 asa ca l-am luat de la la voting dar numai ca eu selectasem druidul initial dar cand am dat pe pagina de iteme s-a resetat selectia charului si a revenit la primul din lista dar nu am observat asta si chestul s-a trimis acum pe ala se poate va rog sa imi trimiteti chestul pe druid va rog mult
realm:evolution
Character name:Ppgcurechi (cel p ...
  Topic: RECRUTARI
edyxrm

Replies: 501
Views: 70315

PostForum: Trash   Posted: 11-01-2012, 22:59:47   Subject: RECRUTARI
NUME INGAME: Ppgcurechi
CLASS: druid
SPEC:Restoration/Balance
ITEM LEVEL:364 PVE
SCREENSHOT INGAME ITEM LEVEL: http://imageshack.us/photo/my-images/191/wowscrnshot011112224402.jpg/
PROFESII:Engineering/Enchanting in crestere

Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 15-12-2024, 13:24:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password