Author |
Message |
Topic: Inducerea staff-ului in eroare |
firegodvlad
Replies: 2
Views: 390
|
Forum: Trash Posted: 10-11-2012, 19:02:43 Subject: Asa si...care e problema ta??? |
Asa si, care e problema ta ca Ecotank a cerut ban pe nedrept? Ai vreo problema? Te-as sfatui sa stai departe de conflictul intre mine si acei 'baietasi', pentru ca s-a rezolvat totul si am un motiv an ... |
Topic: Hero's Call Board |
firegodvlad
Replies: 0
Views: 349
|
Forum: Trash Posted: 25-08-2012, 10:26:07 Subject: Hero's Call Board |
WoW Freakz spell link: https://www.wow-freakz.com/object_finder.php?object=206111&name=hero-s-call-board
Descrierea bugului: Daca vrei sa accesezi Hero's Call Board in Stormwind de vreo 2-3 ori, ... |
Topic: si totusi... care e faza de nu merge invite a friend? |
firegodvlad
Replies: 4
Views: 949
|
Forum: Romanian Posted: 01-05-2012, 20:47:21 Subject: si totusi... care e faza de nu merge invite a friend? |
Azi am postat un topic aici si am intrebat ceva de genul "de ce nu merge invita prieteni?" . Mi s-a raspuns ceva de genul "nu poti invita prieteni cat timp ai alt sistem de vote". ... |
Topic: [DK] Death Gate Teleport Bug |
firegodvlad
Views: 405
|
Forum: Trash Posted: 01-05-2012, 17:52:05 Subject: [DK] Death Gate Teleport Bug |
Wowhead/WoW Freakz Link:
Incepe de jos in sus ^^ arata cum sunt in afara Ebon Holdului, cum arata dupa ce intru, apoi cum arata cand recastez spellul in interiorul Holdului (ignorati guild inviteu ... |
Topic: Ati rezolvat cu DDoS-ul? |
firegodvlad
Replies: 6
Views: 1022
|
Forum: Romanian Posted: 01-05-2012, 17:32:43 Subject: Ati rezolvat cu DDoS-ul? |
Salut, am facut si eu un topic pentru ca am vrut sa intreb pe cineva daca s-a rezolvat problema cu flooding-ul DDoS. Si voiam de-asemenea sa va intreb cand se va reactiva Invite-a-Friend. Atata tot : ... |
Topic: Argent Vanguard e buguit rau de tot |
firegodvlad
Views: 385
|
Forum: Trash Posted: 22-04-2012, 12:58:46 Subject: Argent Vanguard e buguit rau de tot |
Wowhead/WoW Freakz Link: http://www.wowhead.com/npc=30273/webbed-crusader
Descrierea bugului / Bug description: Webbed crusader din Argent Vanguard se misca ca si cum ar fi mobi, te ataca, air daca i ... |
Topic: Riding Trainer Bug |
firegodvlad
Views: 1676
|
Forum: Trash Posted: 19-11-2010, 13:45:43 Subject: Riding Trainer Bug |
Eu am incercat ca si Human sa invat de la http://www.wowwiki.com/Jartsam... si cum am spus, cu toate ca am exalted cu darnassus, nu ma lasa sa invat riding-ul, spunandu-mi ca doar cei care au exalted ... |
firegodvlad
|
Forum: Trash Posted: 15-11-2010, 22:41:15 Subject: Riding Trainer Bug |
nu e vorba despre trainerul de la inceput. eu am zpus CLAR acolo ca am exalted cu toate orasele capitale (am level 77 daca vrei sa stii) si ca sa invat riding dintr-un oras capital care nu-i apartine ... |
firegodvlad
|
Forum: Trash Posted: 15-11-2010, 22:12:35 Subject: Riding Trainer Bug |
Vreau sa postez si eu un bug pe care l-am gasit de o vreme incoace si, daca nu s-a rezolvat, m-am hotarat sa il postez.
Deci, este vorba de Riding Trainer intr-un oras. Iau un exemplu : Eu sunt human ... |
|