User
Pass
2FA

Search found 22 matches
Freakz Forum Index
Author Message
  Topic: [Respins] Cerere admin!
grosu98

Replies: 11
Views: 484

PostForum: Trash   Posted: 09-02-2016, 15:14:29   Subject: [Respins] Cerere admin!
[quote ascuns]
Spune si de ce!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 09-02-2016, 14:36:41   Subject: [Respins] Cerere admin!
[quote ascuns]
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 09-02-2016, 13:49:34   Subject: Cerere admin!
Nick pe server: grosu
Nick pe forum: grosu98
Activitate pe server: http://www.gametracker.com/player/grosu/dr.freakz.ro:27015/
Vârstã: 17
Acces curent: Slot
Acces dorit: Administrator+
De ce doreºti acest acces pe server: Ca sa am grija sa nu fie incalcate regulile!
Experienþã în adminat: Multa ...
  Topic: [Rezolvat] Unban
grosu98

Replies: 0
Views: 158

PostForum: Trash   Posted: 02-02-2016, 00:01:53   Subject: Unban
Nick: grosu
Ora si data: Nu stiu.
Adminul care te-a banat: Nu stiu!
Harta: harta, nu stiu
ip: instabil
Dovezi: http://postimg.org/image/xlsr8cmhn/
Azi pe la ora 14 nu era nicio problema, acum la ora 23 cand am intrat ban...Nu stiu de unde, nu stiu de la cine, nu stiu de ce!
  Topic: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
grosu98

Replies: 37
Views: 1986

PostForum: Trash   Posted: 31-01-2016, 21:34:55   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
[quote ascuns]
Nu mai suferii de smecherie pe aici!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 31-01-2016, 13:15:55   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
[quote ascuns]
Ba baiatule, eu i-am zis ca e degeaba nu l-am injurat! Fa diferenta!
Ricsii, ce dovezi? Eu i-am facut reclamatie pentru limbaj nu pentru altceva, deci dovezile sunt toate acolo!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 31-01-2016, 11:24:02   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Jony nu a explicat nimic, el tot spune varianta lui, care nu e adevarata! - Si daca e degeaba doar nu vrei sa ii spun ca e cel mai bun! -)) Amuzant esti ma...aveti niste fraze in voi de Doamne fereste!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 23:21:35   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Ba da cred ca avea de ce sa dea slay! Si eu iam zis ca e degeaba, atat. Nu l-am facut but, nu i-am zis sa se duca dracu, si ce o mai zis el pe acolo!
Hai ciau!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 23:01:18   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Eu zic sa o lasi ca ai fost pe langa inca de la inceput!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 22:51:32   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Asta era dupa o vreme buna, cand ai revenit si tu si cand era gata toata treaba! Nu te mai scoate ca nu poti cu mine!
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 22:30:18   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Pai tu vrei sa imi prezinti subiecu` meu cand tu erai afk! Hai laso asa ca nu are rost sa te mai bagi.
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 20:24:16   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Apoi jony tata, tu poti sa spui ca erai si in cer, s-o lasam ca tine, nu mai discutam subiectu ca nu e vorba de tine!
Daca el zicea ca sunt but si ca nu stiu juca clar ca iam zis ca ar vrea sa joace ca mine, nu te mai chinuii sa ma contrazici, ca eu daca te fac pe tine but poate imi dai si ban! -
Hai laso asa ca nu are rost sa te contrazici cu mine, ca spui tot aceleasi chestii de la primul post, lasa-l pe bogdan sa isi dea cu parerea!
P.S: Am tot incercat sa il intreb, dar nu ma bagat in seama pana i-am zis ca e degeaba! Am mai precizat acest lucru, ...
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 19:31:10   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Clipe, eu zic sa citesti tu regulamentul!
Jony tata, lasa vrajeala, erai afk! Nu cred ca ai stat tu 20 de minute on si nu ai miscat deloc, decat cand mureai la spawn!
Din cate stiu tero nu are voie sa traga afara, din moment ce tu nu ai intrat la el! Nu e vorba de oftica ca ma omorat, ca nu a fost nici primul nici ultimul!
Parerea ta despre admini nu am nimic cu ea,nu ma intereseaza mai bine zis,insa un admin vorbeste cum crede el de cuviinta si cum vrea,nimeni nu are dreptu' sa ne limiteze vocabularul nici macar Bogdan,noi vorbim/comportam cu player ...
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 12:57:04   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
Adminii nu au voie sa posteze la reclamatiile altora , decat in cazul in care au fost prezenti pe server si pot veni cu detalii referitoare la incident (insotite de dovezi) !
Nu vad de ce te bagi si tu ca musca in lapte...
Si reclamatia nu e degeaba, un admin nu ar trebui sa aiba un limbaj de genul lui, eu i-am facut reclamatia pentru limbaj!
P.S: Lectii! cu 2 de i
grosu98

PostForum: Trash   Posted: 30-01-2016, 02:07:42   Subject: [REZOLVAT] Reclamatie Ksm
De ce sa nu pot duce chestiile astea la final?
In primul rand, mapa degeaba o zici ca poti sa iti dai seama si din poze!
In al doilea rand putea sa ti-o zica ksm!
In al treilea rand, ti-am mai spus ca a tras in mine din baza,m-a omorat chiar, dupa ce am terminat mapa(aici vrei sa ma faci prost pe fata de tot insisti pe treaba cu switch-u)!
In al patrulea rand, recunosc, poate nu erai afk, doar ca de 5-6 ture nu dadeai niciun semn si nici cateva runde dupa treaba asta a mea cu ksm!
In al cincelea rand, eu nu m-am certat cu ksm, el sa cam certat cu mine!
In al saselea rand, crede-ma ca nu imi place sa fiu lu ...

Page 1 of 2 Go to page 1, 2  Next
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

The time now is 05-04-2025, 07:47:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password